fbpx
Vijesti

(VIDEO) TOLIKO EMOTIVNO DA SU SVI PLAKALI: Bajrić gost iznenađenja na rođendanu nepokretne Kike, susret bio šok za nju

Popularni pjevač narodne muzike i miljenik narodnih masa Asim Bajrić nedavno je pjevao na jednoj rođendanskoj proslavi u njemačkom mjestu Weiterstadt kod grada Darmstadta.

Rođendanska torta na poklon

Naime, Bosanka Kika Nuhanović proslavljala je svoj 40. rođendan, a Kika je od rođenja vezana za invalidska kolica, a njen brat Osman Nuhanović, poznati bh. biznismen u Njemačkoj, odlučio je na svečan način proslaviti taj njen jubilarni rođendan i da joj pjeva njen omiljeni pjevač Bajrić.

Kika sa Asimom, bratom i sestrama

Posebno je bio emotivan susret Kike i Asima Bajrića. Naime, kada je došla na njeno slavlje, Asim je Kiku sačekao ispred restorana i čestitao joj rođendan, zapjevao joj na uhu rođendansku pjesmu, a odmah poslije toga i pjesmu „Baška ona, baška ja“, koju Kika neizmjerno voli. Kika se ne može govorno izražavati kao i svi ostali ljudi, ali se njene emocije koje iskazuju mogu pročitati i vidjeti na njenom licu. Bio je to zaista jedna emotivan susret, a svima koji su to pratili krenule su suze na oči.

Zbog Kikinog rođendan iz Švedske je došla i njena sestra, a na rođendanu je bila još jedna njena sestra.

Osman je na ovo slavlje pozvao njemu drage prijatelje, Kikine prijatelje, a svi oni tu večer Kiki su upriličili jednu nezaboravnu noć. Kasnije je Asim uz pratnju svog muzičara Mirze, Kiki pjevao njene omiljene pjesme, a Kika ga je častila bakšišem.

Dobra zabava uz Asima i Picuna

Rođendansko slavlje održavalo se u jednom lijepom restoranu „Wald Blick“, čiji vlasnici su Bosanka i Makedonac, Nermina i Špico.

Sa Nermom i Špicom

Nesumnjivo je da će ovo rođendansko slavlje Kiki Nuhanović, jedne lijepe, divne žene sa posebnim potrebama ostati u dugom i lijepom sjećanju, a Asim je još jednom doazao da je jedinstven na estradi. Objavom snimaka na njegovoj FB stranici sa ovog slavlja, dobio je na stotine poruke njegovih fanova u kojem ga hvala i žele mu sve najbolje u životu, a isto tako i Kiki.

Sa sestrom iz Švedske

Pored Asima Bajrića, Kikino slavlje dobrom pjesmom upriličio je i poznati pjevač u Njemačkoj Suad Mevkić Picun.

Bato Šišić

Izvor

Oznake:

Možda vas zanima