fbpx
Pratite nas

Zdravo, šta tražiš?

Vijesti

/VIDEO/ Objavljen snimak uništavanja ploče s imenom ratnog zločinca Ratka Mladića na Vracama

Na društvenim mrežama pojavio se snimak muškaraca koji su na Vracama jučer razbili ploču postavljenu u čast ratnog zločinca Ratka Mladića.

Na snimku koji traje nešto manje od 20 sekundi vidi se muškarac koji macolom razbija ploču posvećenu ratnom zločinu Ratku Mladiću i to nakon što je nekoliko puta bila uništena farbom, ali i ponovno očišćena tako da na njoj nisu ostajali nikakvi tragovi.

Međutim, kako je već poznato Elvis G. i Esad J. su ovaj put na ploči ostavili vidljiva oštećenja, a nakon ovog poteza predali su se u policijsku stanicu u Logavinoj.

Za sada nije poznato ko je od dvojice počinilaca udarao macolom, a ko je vozio automobil, ali obojica su ispitana u PS Istočno Sarajevo te bi u narednom periodu trebalo biti poznato više informacija.

 Ploča koju su u nekoliko navrata čistili vlast i mještani ovaj put će trebati ozbiljnije intervencije s obzirom da su oštećenja puno veća.

Klix

Možda vam se sviđa

Vijesti

Ispred Atik džamije u Janji jutros se začula pucnjava iz vatrenog oružja, a prema riječima očevidaca muškarci iz kolone automobila koja se zaustavila na...

Biznis

Najniža plata u ovoj godini, kako je to utvrdila Vlada Federacije BiH, utvrđena je u iznosu od 543 KM.

BiH

Maša stranka, koja je sastavni dio vlasti u Tuzlanskom kantonu, zaprijetila je izlaskom iz aktuelnog saziva vlade ukoliko predsjednik Pokreta demokratske akcije (PDA) ne...

Magazin

Pjevačica Jelena Karleuša je prijavila supruga Duška Tošića za nasilje u porodici, potvrđeno je za Nova.rs. Prema saznanjima Nova.rs, Duško je svojoj zakonitoj supruzi...