fbpx
Vijesti

(VIDEO) Možete da mi po****te: MUP zaplijenio Lamborghini Vučićevog kumčeta

Nakon što je Uroš Panić, sin Petra Panića, kuma srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića, bahatom i divljom vožnjom ulicama Beograda u Lamborghiniju izazivao policajce, pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova zaplijenili su mu automobil.

– Za bahate, bezobzirne i nasilne vozače nema mesta na ulicama. Ministarstvo unutrašnjih poslova zakonito, odlučno i dosledno u borbi protiv svake vrste ugrožavanja bezbednosti građana, navedeno je na Instagramu srbijanskog MUP-a.

Panić je prije nekoliko dana objavio video na kojem se čuje kako prijeti pripadnicima MUP-a i vrijeđa ih.

– Neka dođu s ortacima da me jure, evo Cara Dušana, Dorćol, nek dođu da im pokažem što je beogradski fantom. Što ćete vi sa vašim Škodama? Možete k***c da mi po****te, čuje se, između ostalog, kako Panić govori dok vozi Lamborghini ulicama Beograda.

Uroš Panić je sin Petra Panića Pane, kuma predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, a poznat je po divljanju beogradskim ulicama, bahatoj vožnji i kršenju saobraćajnih propisa.

Snimke opasne vožnje Uroš Panić često je objavljivao na društvenim mrežama, a oduzimanje vozila dogodilo se nakon burnih reakcija u javnosti i medijima.

Izvor

Oznake: ,

Možda vas zanima