fbpx
Zanimljivosti

VERICA DOVELA KĆERKU DO BANKROTA: Marija napravila haos u prodavnici

Pjevačice, ali i majka i kćerka, Verica Šerifović i Marija Šerifović pokazale su kako izgleda njihova nabavka i ponovo uspjele da nasmiju sve do suza.

-Vera neko vrijeme nije bila kod mene, ali sad je stigla i to u jednoj ruci ima ‘Luj Viton’ torbu, a u drugoj metlu. Tako da VIP čistačica je stigla, svjetska čistačica (smijeh)- našalila se Mara na samom početku, a onda se nadovezala Verica na to što Šerifovićeva slabo kuha.

-Miš može da umre u tvom frižideru, da crkne! Samo naručuješ, nema ništa kuhano, znači propast. Idemo u nabavku, ali kaži ko plaća preduzeće ili? – našalila se Vera, a Šerifovićeva je potvrdila da ovoga puta ona plaća.

-Ajde da se dogovorimo oko budžeta, koliko?? Pet hiljada? – zanimalo je Mariju, što se njenoj mami uopšte nije dopalo.

-Pa bolje da se vratimo onda odmah. Pa šta da kupim sa pet hiljada, bolje da se vratim kući. Pa ti hoćeš i meso i još svašta nešto. Kad otvoriš frižider svaki put kažeš da imaš isto, pa šta hoćeš magare u njemu?! – odbrusila je Vera i nasmijala nasljednicu.

Međutim, u jednom trenutku Verica je uspjela da je izbaci iz takta razmišljajući da kupi nov toster.

-Šta će ti to? Je l’ si normalna, neću da platim toster! Polazi! Je l’ razumiješ da ne treba da vičeš na mene jer ću da te ubijem u prodavnici?! – kroz smijeh je dobacila Veri, nakon čega je odustala od kupovine tostera.

Na kraju je račun platila ipak Marija.

-Dobro ja ću da platim 15.000, a ti daj ovih 600 – rekla je Marija,

Izvor

Oznake: Zanimljivosti

Možda vas zanima