fbpx
Vijesti

VELIKO SLAVLJE KOD DRAGOJEVIĆA! Oglasili se Dejan i njegova djevojka

Pobjednik pete sezone rijalitija “Zadruga”, Dejan Dragojević, imao je jako turbulentan odnos sa svojom porodicom, sa kojom nekoliko godina nije razgovarao, ali se sve promijenilo otkako je okončao brak sa Dalilom Dragojević i u teškom periodu ponovo dobio njihovu podršku.

Dejan je sad u nikad boljim odnosima sa svojim najbližima, što redovno pokazuje na društvenim mrežama, a novu snahu, Jovanu Stojanović, su po svemu sudeći jako lijepo prihvatili.

Dejan i Jovana su se sad prelijepim povodom oglasili na svojim profilima na društvenoj mreži Instagram, a radi se o rođendanu Davida Dragojevića. Njih dvoje su mu uputili jako dirljive riječi, koje nikog nisu ostavile ravnodušnim.

Dejan se svom bratu obratio i podijelio sliku sa dočeka njegovog rođendana:

Foto: Ig

– I eto tako mi dočekujemo godine, on moje,a ja njegove, a između njih je vrijeme koje je iskorišteno maksimalno. Živ i zdrav bio, brate moj – napisao je mlađi Dragojević putem svog Instagram profila.

Dejanova devojka Jovana je takođe Davidu uputila javnu rođendansku čestitiku, za koju se odučila da podijeli porodičnu sliku Dragojevića, na kojoj su David i Dejan sa majkom Biljanom i ocem Goranom, nakon superfinala “Zadruge 5”.

– Sretan rođendan želim sve najbolje, puno zdravlja i sreće. Svaki dan je novi početak, a ovo je slika koja je započela neku staru sreću da pravi sretnom sve godine koje su nam preostale – poručila je Jovana putem svog Instagram storija, uz emotikon crvenog srca.

(express/pinkrs)

Izvor

Oznake: Showbiz

Možda vas zanima