fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sport

Već nekoliko igrača potpisalo ugovore: Jagodić najavio promjene u Slogi Meridian

Fudbalski klub Sloga doveo je šest novih igrača za narednu sezonu, a očekuju se još dva pojačanja čime bi igrački kadar bio kompletiran.

Takođe je poznat i plan priprema, a trener Sloge Vlado Jagodić je otkrio o kojim igračima se radi će se pridružiti klubu.

Dvadeset četiri igrača plus četiri golmana i tri naša igrača iz juniora. U ovom trenutku smo odradili 80 posto posla. Sigurno je da smo angažovali golmane Filipa Erića i Bojana Pavlovića, doveli smo desnog bočnog igrača Slobodana Đekića, stiže i Dušan Ristić. U veznom redu smo doveli Nemanju Đokića i Dinu Hasanovića i očekujemo još dva pojačanja, jedan je naš bivši igrač. Otišli su nam samo igrači s kojima nismo produžili saradnju dok je Ajdin Redžić jedini igrač kojeg smo htjeli zadržati. Ipak on je dobio sjajnu ponudu iz Grčke i sa njim smo se prijateljski rastali”, istakao je Jagodić.

Trener dobojskog tima je otkrio i plan priprema za narednu sezonu kao i protivnike s kojima će se ekipa odmjeriti snage.

“Što se tiče priprema, počinjemo 20. juna kada ćemo raditi na svojim pomoćnim terenima, a na Zlatibor krećemo 3. jula i tamo smo do 18. jula. Odigrat ćemo 6. jula utakmicu protiv Radničkog iz Kragujevca, četiri dana kasnije protiv Arsenala iz Tivta, onda za sedam dana protiv Mačve iz Šapca, a za 14. jul tražimo protivnika. Po povratku s priprema 23. jula igramo protiv Laktaša, a onda četiri dana kasnije generalka nadam se na našem stadionu,  a to bi trebalo biti protiv Radnika iz Bijeljine”, naveo je trener Sloge.

The post Već nekoliko igrača potpisalo ugovore: Jagodić najavio promjene u Slogi Meridian appeared first on SPORT CENTAR.

Izvor

Izdvojeno

Vijesti

Jedan od učesnika Marša mira danas je preminuo na lokalitetu Buljima, saznaje Klix.ba. Učesnici Marša mira koračaju prema Potočarima, a nažalost ovogodišnji pohod je...

BiH

Podsjećati i opominjati, cilj je i poruka ilustratora i strip crtača Admira Delića, producenta na Al Jazeeri Balkans, koji već godinama ilustracijama prikazuje strahote...

Magazin

Pjevačica Jovana Pajić održala je sinoć, 11. jula, fenomenalan nastup u prijestoničkom lokalu nakon duže medijske ilegale. Pajić je pred isti, stala pred sedmu...

Biznis

Bosanci i Hercegovci su poznati kao veliki ljubitelji janjetine. I pored vala poskupljenja, mnogi stanovnici naše zemlje uz janjetinu i roštilj slave bitne datume...