fbpx
Zanimljivosti

URNEBESNO: Pogledajte kako “doktorica” Viki skida kožu s noge Nermina Handžića

Jos jednom je poznata, popularna i omiljena pjevačica Viki Miljković pokazala da je žena s velikim srcem i iskrenom dušom. Njena popularnost je ne spriječava da kroz život ide sasvim opušteno i da se mnogo ne razlikuje od bilo koje obične osobe.

Posljednjih sedmica Viki, njen suprug Taške, sin Andrej i njen “drugi sin“ Nermin Handžić vrijeme provode u Turskoj. Naime, poznato je da se Viki osim pjesmom, žiriranjem bavi i imobilijom, a po pitanju tog posla mnogo je vezana za Tursku. U toj zemlji Viki i Taške imaju vlastitu firmu, svoje kancelarije, poslovne partnere…

Ali, svi oni daju sebi i oduška, pa tako momci se ili kupaju, ili igraju fudbal ili tenis. A, Viki veoma dobro pazi na njih, a posebno na Nermina jer je ipak on tu bez roditelja, koji, kako je poznato, žive u Tešnju. A nermin veoma često izjavljuje da osim svoje, ima i porodicu Viki i Tašketa, koju naziva “drugom porodicom”. E, tokom jedne utakmice Nerminu je pukao žulj na stopalu, koža se ogulila i trebalo ju je odstraniti. Tu odmah na scenu stupa Viki, koja uvijek ima spremno sve, pa tako je ovaj put. Pripremila je dezinfekciono sredstvo, sterilne makazice, komprese i dala se na posao.

U videu se može vidjeti kako se Viki snalazi u ulozi medicinske sestre. Slobodno se može reći da je sve odradila po medicinskim pravilima, ali još jednom potvrdila da ne glumi estradnu divu, već ženu, majku, prijateljicu, koju bi svaki čovjek poželio da ima za prijatelja.

Bato Šišić

Izvor

Oznake: Zanimljivosti

Možda vas zanima