fbpx
Vijesti

UPRKOS GODINAMA LEPA LUKIĆ NE POSUSTAJE. Nisam Barbi, ali ne treba mi ni barba

Lepa Lukić je na konferenciji za medije u Beogradu najavila koncerte na Ljetnjoj pozornici na Niškoj tvrđavi 12. septembra i Beogradu, u MTS dvorani (bivši Dom sindikata), 27. septembra. Također, ugovorila je nastup u Bijelom brdu kod Osijeka 22. septembra, dok 3. oktobra putuje u Kanadu, gdje će pjevati četiri vikenda.

-Pjesma je moj život i mislim da bih uvenula za mjesec ako bi mi zabranili da pjevam – kaže Lepa dodajući da je sretna što ponovo pjeva u Domu sindikata, koji je nekada bio kao neka vrsta njenog drugog doma:

-Mnogo sam tu puta pjevala i nagrada osvojila, dizali su mi u nebo… Pjevala sam ja nekoliko puta i u Sava centru, ali Dom sindikata mi je najdraža dvorana, dvorana u duši i srcu.

Kraljica narodne pjesme, kako je često zovu, fotoreporterima je u jednom momentu nenamjerno pozirala ispred plakata za film „Barbi“, što je bila prilika i za novu njenu šalu.

-Vi govorite Barbi, Barbi, a ja sve mislim da prozivate nekog barbu… Ne treba meni nikakav barba… Volim ja svoj mir i da organizujem život kako ja hoću – spremno je uzvratila Lepa.

Tekst i foto: Slavica Danilović

Izvor

Oznake: Showbiz

Možda vas zanima