Magazin

UMRO JE OD KORONAVIRUSA, TUGA U DOMU POPULARNOG PEVAČA: Enrike potvrdio njegovu SMRT! (VIDEO)!

Podijelite:

Epidemija korona virusa je u punom jeku. Posebno su pogođene u ovom trenutku Italija i Španija sa velikim brojem preminulih svakoga dana.

Da virus ne bira, potvrdio je i poznati španski pjevač Enrike Iglesijas koji se glasio povodom smrtnog slučaja u svojoj prodici.

Španski mediji su naveli da je od korona virusa peminuo i Karlos Falko, očuh poznatog pevača.

Karlos je bio pacijent koji je sa 83 godine spadao u rizičnu grupu, hospitalizovan je prošlu nedelju, ali je nažalost izgubio bitku sa virusom.

Nedugo posle toga oglasio se i Enrike emotivnom fotografijom na svom Instagram profilu.

Prolazimo kroz veoma težak period i ova pošast je zahvatila mnoge ljude, uključujući i moju porodicu. Vrijeme je da ostanete kod kuće i budete svesni svojih voljenih. Šaljem vam snažan zagrljaj i nadam se da ćemo se uskoro videti. Razvedrite se – napisao je Iglesijas.

Komentari podrške kao i izjave saučešća povodom gubitka voljenog pristižu sa svih strana dokazujući još jednom da moramo u ovom teškom renutku da čuvamo svoje najmilije kao i da budemo tu jedni za druge.

Ovdje pročitajte izvorni tekst:

ESPRESO

Podijelite:

Ajdin Talić, član Kriznog štaba grada Hanaua za MojaBiH: Građani porijeklom iz BiH se drže uputstava i jako sam ponosan na to!
Bosanci i Hercegovci u Kanadi uz Španiju!

Zadnje vijesti

Možda vam se svidi

Meni