fbpx
Magazin

“Umirala sam za tim čovekom” Nada Topčagić otkrila kojem poznatom pjevaču se udvarala


Nada Topčagić već nekoliko decenija uživa u skladnom braku sa Zlatkom Đorđevićem koji se ne eksponira često u javnosti, ali je iza kamera njena najveća podrška.

Nada je poznata kao pjevačica koja ne krije svoje stavove i javno otkriva brojne detalje iz svog privatnog života.

Nada smatra da je ona patentirala čuveno pućenje usana na estradi još ranih osamdesetih, kada nije bilo silikona ni hijalurona. Pjevačica priznaje da je samo ona imala taj izraz na omotima za ploče, a onda su sve ostale kolegice počele, po uzoru na nju, da se puće i naglašavaju usne.

– Pojavila sam se 1977. sa singlom „Zaklanjaš mi sunce“ i tada sam se prva pućila na omotima. Poslije mene su sve pjevačice počele da se puće. Sve su me iskopirale. I Dejan Milićević je počeo da govori pjevačicama da se puće po ugledu na mene. Ja sam bila sva vamp. Prije mene je Silvana Armenulić patentirala dekoltee. Ona se prva pojavila s tim grudima. Obožavala sam Lepu i Silvanu tada. Muharem Serbezovski je bio moj uzor. Njega sam obožavala. Ja sam, kao dijete, umirala za tim čovjekom. Nisam imala da jedem, ali sam mu slala pisma– ispričala je Nada nedavno za domaće medije.


Izvor

Možda vas zanima