fbpx
Sport

Uključujući bivšeg reprezentativca BiH: Sergej Jakirović prekrižio još pet igrača Rijeke

Petoricu igrača Rijeke je trener Sergej Jakirović prekrižio nakon utakmice s Osijekom u 18. kolu SuperSport HNL-a. To su, kako navode hrvatski mediji, Mario Vrančić, Alen Halilović, Marco Djuricin, Pablo Alvarez i Nikita Vlasenko.

Prije te utakmice novi trener Rijeke otpisao je Denisa Bušnju, Andresa Solana, Damjana Pavlovića, Matea Pavlovića, Bernarda Karricu i Nikolaja Merkulova. To je dosad ukupno 11 nogometaša na koje Jakirović ne računa.

“Naravno da nas sve zajedno čeka težak posao. Problemi se znaju i oni se moraju rješavati. Neću gledati u prošlost, ništa se od toga ne može vratiti, već idemo rješavati stvari. Uzroke znamo, a posljedica je loš plasman na ljestvici i slabi rezultati. Već sada znam da je najveći problem Rijeke fizička spremnost igrača, koja nikako nije na razini”, rekao je Jakirović na svom predstavljanju, a toga se očito i drži.

Posebno je zanimljivo da se na popisu našao bivšpi reprezentativac BiH Mario Vrančić, ali i Alen Halilović, nekad ponajveći talent hrvatskog nogometa, a danas 26-godišnji ofanzivni veznjak koji je nakon nomadskog života u ligama Petice odlučio karijeru oživjeti u Rijeci. Nikad nije uspio doći do potrebne razine fizičke spreme, a Jakirović je odlučio da ga on, za razliku od ranijih trenera, neće čekati.

Izvor

Oznake: Sport

Vezani članci