fbpx
Vijesti

UDALA SE “ZVEZDA GRANDA”: Na svadbu zvala samo jednu kolegicu

Nakon što su nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“ Nevena Nensi Stojanović i njen izabranik Milorad nedavno izgovorili sudbonosno „da“ pred Bogom, riješili su da za svoje prijatelje i kolege organizuju gala svadbeno veselje u jednom beogradskom restoranu.

Mlada se pojavila u predivnoj sirena bijeloj vječanici sa neobičnim radom i velom na glavi vidno nasmijana, ali i pomalo nervozna budući da želi da sve protekne baš onako kako je zamislila.

-Preuzbuđena sam, malo više nervozna nego što sam očekivala. Desile su se neke silne komplikacije u međuvremenu, ali možda to tako mora da bi brak bio uspješan, nemam pojma. Presretna sam uglavnom jer sam dugo čekala ovaj dan i da se proveselimo sa najbližim i najdražim ljudima- uzbuđeno je priznala, a potom otkrila ko će se od kolega pojaviti na svadbenom veselju.

-Što se tiče kolega iz Granda samo sam Jelenu Gerbec zvala i tu je moj bend i moji dugogodišnji saradnici sa kojima radim svadbe inače.

Iako je publika uzpoznala kao Nevenu Stojanović, pjevačica je kako nalaže tradicija odlučila da preuzme prezime svog izabranika Miće.

-Uzet ću njegovo prezime! Ima lijepo prezime i dosta sam bila Stojanović – sa osmijehom je rekla Nensi.

(Express/grand.online)

Izvor

Oznake:

Možda vas zanima