fbpx
Sport

U ponedjeljak počinje online prodaja ulaznica za utakmicu BiH – Island na Bilinom polju

Putem zvanične platforme Kupikartu.ba u ponedjeljak, 13. marta u 12 sati počinje online prodaja ulaznica za utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, Bosna i Hercegovina – Island, koja će biti odigrana na Bilinom polju u Zenici 23. marta s početkom u 20.45 sati.

Cijene karata su 30 KM (tribina zapad), 25 KM (istok), 20 KM (jug i sjever).

“S obzirom na to da će po prvi put ulaznice za utakmice A reprezentacije Bosne i Hercegovine biti dostavljane putem elektronske pošte, upozoravamo sve zainteresovane da budu oprezni i karte kupuju isključivo putem zvanične platforme Kupikartu.ba, a ne od eventualnih preprodavača na crnom tržištu.

Ulaznica je obilježena bar kodom koji će biti očitan uređajem za skeniranje prilikom ulaska na priredbu. Po očitanju bar koda ulaznica ne može biti ponovo korištena. Pristup će biti omogućen nosiocu ulaznice koja je prva očitana. Svaki pokušaj ponovnog očitavanja koda sa ulaznice ili njene kopije, bez obzira ko prikazuje ulaznicu, će biti zanemaren a ulazak na priredbu neće biti dozvoljen. Molimo čuvajte ulaznicu na sigurnom mjestu”, navodi se u saopštenju Nogometnom savezu BiH.

The post U ponedjeljak počinje online prodaja ulaznica za utakmicu BiH – Island na Bilinom polju appeared first on SPORT CENTAR.

Izvor

Oznake:

Možda vas zanima