Connect with us

Konkursi

U martu objava javnih poziva za zapošljavanje

Objavljeno

na

Federalni zavod za zapošljavanje je u skladu sa Programom rada za 2021. godinu sačinio Program sufinansiranja zapošljavanja 2021 i Program sufinansiranja samozapošljavanja Start up 2021.

U toku su intenzivne pripreme za realizaciju predmetnih programa, a otvaranje javnih poziva je planirano za sredinu trećeg mjeseca ove godine.

Pozivamo sve potencijalne korisnike, poslodavce i nezaposlene osobe, da redovno prate našu web stranicu kako bi blagovremeno bili obaviješteni o tačnom terminu otvaranja javnih poziva“, poručili su iz FZZZ.

Program sufinansiranja zapošljavanja 2021

Program sufinansiranja samozapošljavanja Start up 2021

Oglašavanje

Konkursi

Javni konkurs za izbor i imenovanje direktora JZU Dom zdravlja Kalesija

Objavljeno

na

Od

Javna zdravstvena ustanova Dom zdravlja Kalesija objavila je Javni konkurs za izbor i imenovanje direktora JZU Dom zdravlja Kalesija. Konkurs je objavljen u “Oslobođenju” 06.08.2021. godine.

Konkurs ostaje otvoren 14 dana od dana objavljivanja.

Nastavite čitati

Konkursi

Danas do 16h otvoren Javni poziv za učešće u programu sufinansiranja zapošljavanja

Objavljeno

na

Od

Javni poziv za učešće u Programu sufinansiranja zapošljavanja 2021. otvoren je danas do 16:00 sati na web portalu Federalnog zavoda za zapošljavanje (www.fzzz.ba).

Poziv će biti otvoren tri dana u periodu od 8 do 16 sati na web portalu zavoda (www.fzzz.ba).

Iz FZZZ ujedno obavještavaju nezaposlene osobe da će Javni poziv za učešće u Programu sufinansiranja samozapošljavanja Start up 2021 biti otvoren 17.3., 18.3. i 19.3.2021. godine u periodu od 8:00 do 16:00 sati.

Pozivaju potencijalne korisnike da se prije objave javnih poziva upoznaju sa predmetnim programima koji su dostupni u nastavku:

Program sufinansiranja zapošljavanja 2021

Program sufinansiranja samozapošljavanja Start up 2021

NAPOMENA: Poslodavci koji namjeravaju aplicirati za poticajna sredstva moraju se prethodno registrovati na web portalu Zavoda.

Nastavite čitati

Najčitanije