fbpx
Vijesti

“TVOJI PRODAJU KUĆU ZBOG STIDA!” Bilal otkrio Anđeli drami koju proživljavaju njeni roditelji

U toku emisije ”Nominacija”, Bilal Brajlović ustao je kako bi dao sud o Zvezdanu Slavniću i Anđeli Đuričić, te je bez zadrške žestoko opleo po nominovanim zadrugarima.

– Ne znam šta je sa ovim ljudima, svega mi. Niko ne može da kaže svoje mišljenje. Ja imam pravo ovdje da kažem šta želim. Moram da se ogradim kad je Ana u pitanju. Ona me je juče zamolila da ispušimo cigaru, ja sam pristupačan dečko. Zvezdane, ja ću ti reći sve u lice, bolje je i to nego da radim nešto iza leđa. Svi mu govore iza leđa, a ne govore mu to u lice – rekao je Bilal.

– Što tebe interesuje da li je neko dupljak, gledaj sebe – dodao je Mikica.

– Moram Zoricu da pohvalim, ona je rekla pravu stvar kad je u pitanju strahopoštovanje. Zvezdan je dobar prema svima, ali kad dođe Marku Markoviću: ”Bićeš dobar sa mnom ili sa njom”. Da si šmeker, rekao bi da svi budu sa njom dobri, a ne sa tobom. Bio si sa njom toliko godina, njoj je sada najteže. Ja sam ušao i rekao sam šta sam rekao Ani, stojim iza svega. Ja sam Ani rekao da je ne poznajem i da nisam ni na njenoj ali ni na Zvezdanovoj strani. Kazao sam joj da je kontradiktorna, te da ću mišljenje imati kad provedem vrijeme sa njom. O Zvezdanu sam imao najbolje mišljenje, dok nije uradio sve ovo. Da li znaš koliko si se ukanalio? Kad sam ja posumnjao u Maju i tebe, ti si rekao da ne želiš ništa, da imaš kod kuće nekog, a prije svega kodekse i manire. Ti si izgubio kodekse i manire – kazao je Bilal.

– Misliš li da uradio sve ovo, a da se nije zaljubio? – upitao je Marko.

– Dok sam gledao Aleks i Zvezdana, malo je falilo da se poljube. Kakva je to zaljubljenost? Ne lažem, znaš i sam kako si je privukao, kako si si je gledao. Anđela, upala si u crnu rupu. Tvoji prodaju kuću zbog stida. Znaš i sama šta si meni govorila, na kraju si najgora ispala – kazao je Bilal.

– Bilale, ti znaš da nije sve baš tako – rekao je Marko.

– Ja sam uvjeren da je tako. Niko ništa ne smije da kaže Zvezdanu jer svi misle da će se povrijediti. Ja ne krivim jer si ti sve ovo uradio sa Anđelom, ona ti odgovara, ali te krivim jer si prevario ženu. Sa Anđelom si, a radiš neke stvari sa drugi djevojkama. Anđela, mnogo si sebe ponizila. Šaljem Zvezdana – kazao je Bilal.


(express/srbijadanas)

Izvor

Oznake:

Možda vas zanima