fbpx
Pratite nas

Zdravo, šta tražiš?

Zanimljivosti

TU SU DŽENTLMENI: Nataši Bekvalac pomogli na pijaci

Nataša Bekvalac otišla je pred put da obezbjedi ukućane svježim voćem, a sve utiske je podijelila na Instagramu, oduševljena muškarcima koji rade na tezgama.

Nataša Bekvalac često zabavlja svoje pratioce na Instagramu zanimljivim objavama i video snimcima, a sada je podijelila trenutak kada je otišla na pijacu.

 -Prije nego što krenem u Split, samo da kažem gdje sam poslata. Idem na pijacu da obezbjedim svoje ukućane za vikend. Kažu da nemaju sviježe voće – započela je Nata, koja je potom snimila sljedeći kadar sa pijace, gdje je u prvom planu bilo voće.

– Na pijaci ima sve. Trebaju mi banane, jabuke, kruške i limun. Prelijepo vam je voće – rekla je pjevačica, kojoj se prodavac zahvalio, te se uputila na sljedeću tezgu.

– Zvanično saopštavam da su ovdje najdivniji i najljubazniji ljudi. Najviše džentlmena ima na pijaci. Obavila sam sve. Poklonili su mi avokado, kesicu koprive da probam i dečko mi je donio vučilicu do kola, navikla sam samo da traže i uzimaju, dakle, družim se samo sa ljudima sa pijace i jako ih volim ćao! – završila je Nataša.

  

Izvor

Možda vam se sviđa

BiH

U posljednjih nekoliko mjeseci cijene osnovnih životnih namirnica u BiH “divljaju”. Brojni ekonomski analitičari to usko vežu uz rat koji bjesni u Ukrajini, odnosno agresiju...

BiH

BH. heroina nana Fata Orlović ovih dana se priprema da obavi petu islamsku dužnost – hadž, a sa njom bi trebala ići kćerka Zlatka...

Zanimljivosti

Pevačica Marija Šerifović ne govori u javnosti o svom privatnom životu kao nekada, pa nikad tačno ne možemo znali da li je u ljubavi...

Zanimljivosti

Saša Vidić je čovek bez dlake na jeziku. On uvijek kaže šta misli, a kad mu se neko ne sviđa, ne bira riječi. Modni...