fbpx
Sport

Trener Radomlja koji je ošamario Ibričića saznao kaznu

Ova vijest je preuzeta sa portala Sport 1

Incident s utakmice posljednjeg, 36. kola Prve Telemach lige u Domžalama dobio je epilog. Odlukom disciplinskog suca trener Radomlja Oliver Bogatinov odmarat će se četiri utakmice, a morat će platiti i kaznu zbog udarca sportskog direktora Domžala Senijada Ibričića.

U lokalnom derbiju zaiskrilo je na kraju utakmice. Toliko da su i šake, odnosno dlanovi pjevali. Naše kamere uhvatile su trenutak u kojem je trener Radomlja Oliver Bogatinov natjerao sportskog direktora Domžala Senijada Ibričića da mu da uho, prenosi N1.

“Kajem se zbog tog čina. Senijad Ibričić i ja smo nakon meča zažalili zbog toga. Mladi nogometni navijači gledaju ove stvari i to nije primjereno. Ali drago mi je da je integritet natjecanja ostao čist. Na kraju je nogomet pobijedio, o četvrtom mjestu odlučivalo se na terenu”, rekao je nakon incidenta trener Radomlja.

“Iako važim za miroljubivu osobu, ne smijem dopustiti da me netko vrijeđa. I ako sam sada ja problem, jer želim osigurati integritet natjecanja i jer sam postavio granicu kada netko dolazi prema našoj klupi i vrijeđa nas, i to je u redu. Prihvatit ću svoju kaznu. Ali mislim da nešto nije u redu s našim društvom ako kažnjava onoga tko postavlja granicu, a ne onoga tko je agresivan i provokativan u svojim postupcima”, smatra Bogatinov za Sportklub dan nakon incidenta.

“Što se dogodi na terenu, ostaje na terenu. Ulog u ovoj utakmici bio je veliki, emocije su također učinile svoje. Dogodilo se što se dogodilo, razgovarali smo o tome kad su se stvari smirile i tu je priča za nas završena”, rekao je Ibričić za kamere Sportkluba.

Oznake:

Možda vas zanima