fbpx
Sport

Trener Dinama odgovorio na prozivke Zdravka Mamića: Ja po gradu hodam bez zaštitara, nisam nikada promijenio broj…

Trener zagrebačkog Dinama, Ante Čačić, odgovorio je na prozivke Zdravka Mamića, koji je nedavno u Mostaru održao konferenciju za medije.

Mamić je rekao da Čačić, koji je nedavno postao i sportski direktor kluba, nema dovoljno energije kako bi vodio sportsku politiku Dinama.

Što se tiče moje energije i mog bezobrazluka, takav je da po ovoj zemlji, po ovom gradu hodam bez zaštitara. Ne bježim ni od koga, prvi put kada sam dobio telefon, nikad nisam promijenio svoj brojHvala Mamiću od srca jer nisam čovjek koji otresa ljude od sebe, a sada je on uradio nešto što mi je olakšalo jer se otresao od mene. Vidjeli su sada svi da sam ja Ante Čačić, koji ima svoje ja, kazao je Čačić.

On je potom dodao kako nije u paktu sa Antolićima, već je u paktu sa svojim poslom.

Nisam ja u paktu sa Antolićima, ja sam u paktu sa svojim poslom. Bio sam selektor, to dovoljno govori o tome sa kim sam ja u paktu. Štit ću interese struke, bez obzira na sve okolnosti. Nisam vezan za menadžerske lobije niti sa politikom i iza mene stoji samo moj rad, poručio je Čačić. 

Podsjetimo, Dinamo će proljetni dio sezone u SuperSport HNL-u otvoriti protiv Gorice, a ovaj utakmica se igra sutra na Maksimiru od 17 sati i 30 minuta. 

Izvor

Oznake: Sport

Vezani članci