fbpx
Magazin

TO NEODGOVORNO TELE! Stručnjak za odnose s javnošću uništio Sergeja Trifunovića: “Čim je iz naftalina izvukao ustaše…”


Srbijanski glumac Sergej Trifunović napustio je Hrvatsku nakon što je dobio kaznu zbog držanja psa bez nadzora i vrijeđanja policajca na plaži Kaštelet, a kasnije i na splitskim ulicama.

Kasnije je u objavi spominjao ustaše, Juru Francetića, Loru…

Na sve se na društvenim mrežama osvrnuo poznati stručnjak za odnose s javnošću Thomas Bauer

– Sergej Trifunović koji je u Splitu kažnjen radi komunalnog prekršaja koji je očito namjerno ponavljao, nakon svega je iz naftalina izvukao ustaše i Francetića. Za mene to ne bi bila tema da Trifunović nije bitan dio političke oporbe od koje se navodno očekuju pozitivne promjene u Srbiji.

To neodgovorno tele ne shvaća da kao političar ima i priličnu odgovornost. Uspoređujući opravdanu naplatu komunalne kazne i svoju ‘strašnu’ patnju s Jasenovcem i zločinima u Drugom svjetskom ratu, samo pljuje po nevinim žrtvama među kojima su i njegovi sunarodnjaci, objavio je Bauer.

Tu nije stao. 

– Čak i kada bismo zanemarili zločine 90-ih, što naravno nije moguće, srpska je politička scena neoprostivo redikulozna i amaterska. Kakva god bila Hrvatska, još od usporedbe Tuđmana i Miloševića, dobija se dojam da smo mi neka sposobna, napredna i hiperorganizirana nacija. Posebno je apsurdno da se Srbi pritom hvale imaginarnom državotvornošću i političkom tradicijom.

Ako su likovi kao Trifunović korifeji oporbe Aci Vučiću, za tu zemlju nažalost nema puno nade. Šteta za njih, jer su u nekim drugim sferama prilično uspješni. Da je Sergej Trifunović političar kakav je glumac, možda bi danas bili pred vratima EU, a ne duboko zakucani na autoritarni i korumpirani Balkan, zaključio je PR-ovac.

Podsjetimo, Trifunović se nedavno na splitskoj gradskoj plaži Kaštelet kupao zajedno sa svojim njemačkim ovčarom. To je smetalo kupačima koji su se tamo zatekli pa je netko od njih pozvao policiju. Nakon što je policija stigla na plažu utvrdili su da se pas nalazi bez nadzora, a kada ih je Trifunović počeo vrijeđati priveli su ga u policijsku stanicu. Uz prijavu za narušavanje javnog reda i mira, odveden je na sud gdje mu je izrečena novčana kazna u iznosu od 500 eura.

Nedugo nakon toga, policija i komunalno redarstvo brzo su ga zatekli kako njegov pas slobodno šeta Bosanskom ulicom, smještenom u samom centru grada, bez povodca i brnjice, što znači da nije bio pod nikakvim nadzorom. Ponovno je suočen s kaznom na Općinskom prekršajnom sudu u Splitu, ovaj put u iznosu od 200 eura.


Izvor

Možda vas zanima