fbpx
Zanimljivosti

„TEŠKO SI DOŠLA DO OVIH 5 GLASOVA“: Takmičarka izabrala mentora koji joj je obećao pakao

Nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“ Tamara Sibinčić ima 23 godine i dolazi iz Beočina. Ona je svoju sreću okušala 2017. godine, ali ponovo se pojavila na velikoj Grandovoj bini.

Tada sa svojih 17 godina imala je veliku tremu, i nažalost žiri je to primjetio. Ali velika želja i volja da postane pjevačica nije je obeshrabrilo da se prijavi ponovo.

Žiriju se predstavila prvom pjesmom „Košava“ od Jelene Tomašević, Đorđe prvi daje glas.. Kada je krenula sa drugom numerom „Srećo reci“ od Maje Odžaklijevske, Tamara je imala mali scenski nastup tačnije promijenila je outfit.

U toku druge numere na takmičarki se primjetilo blago nezadovoljstvo jer je vidjela samo jedan glas, kako se pjesma odmicala samopouzdanje je padalo. Na kraju numere krenuli su da se pale tasteri i dobila je pet glasova.

Veliku podršku je imala od svoje majke koja je u bekstejdžu zaplakala kada je vidjela da njena kćerka ide u sljedeći krug.

– Imala si dva glasa, ali teško si došla do ovih pet, iskreno nisi za ispadanje. Bez obzira sada na sve, imaš mogućnost da biraš mentora – oglasio se Saša Popović.

– Đorđe David – bez imalo razmišljanja rekla je Tamara.

– Da li radiš? – pita je roker.

– Da, radim – odgovorila je takmičarka.

– Tek ćeš da radiš, ajde sada briši – njen budući mentor je bio kratak i jasan.

Nakon njenog napuštanja bine, Saša je komentarisao da je takmičarka izabrala bilo kog drugog da je ne bi prihvatio. Ovako izabrala je pravog mentora.

– Ja ginem sa mojim takmičarima – rekao je David.

(express/grandonline)

Izvor

Oznake: Zanimljivosti

Vezani članci