fbpx
Zanimljivosti

TAKMIČAR ZVEZDA GRANDA TRAŽIO MIKROFON, NIHAD ALIBEGOVIĆ GA ODBIO: Šok na nastupu

Ne postoji pjevač kome se nije desilo da mu na nastupu neko od gostiju traži mikrofon kako bi zapjevao nešto, međutim nisu svi voljni da im to i dopuste.

Ipak, u moru ljudi koje samo ponese vesela atmosfera pa vape za mikrofonom nađe se i po neki pjevač, o čemu je govorio Nihad Alibegović koji je jednom prilikom, ne znajući, odbio vanvremenskog talenta da mu se pridruži na scni.

– Imao sam jedan koncert i uvijek ima neko ko će da pita je l’ može neko da zapjeva, a ja inače to ne praktikujem. To je bio Semir Jahić, ali nisam ga znao. Prošlo je neko vrijeme, bio on u takmičenju, sreli se mi na pumpi i kaže on meni: „Sjećaš se kad si pjevao i nisi dao da pjevam?“, ja ga onda zagrlio poljubio i ostala je to danas jedna zanimljiva anegdota– ispričao je Nihad u emisiji „A sad malo mi“ u kojoj je gostovao upravo sa Semirom.

– Taj dečko se takmičio u „Zvezdama Granda“ i na jednom izvođenju ima preko 12 miliona pregleda, prema tome, Nihade vodi računa sada. Ko god hoće da pjeva ti ga pitaj odakle je i ako kaže iz Bosne, ti samo daj mikrofon– sa osmijehom ga je savjetovala Dragana Katić, dok je Jahić istakao kako potpuno razumije Alibegovićev tadašnji potez jer se i on danas susreće sa istim situacijama sa kojima nije lako izaći na kraj.

(Express/Grand)

Izvor

Oznake: Zanimljivosti

Vezani članci