fbpx
Vijesti

TAKI ŽELI OBRAČUN SA CAREM: Od moje princeze napravio je krpu, đubre jedno

Taki Marinković duboko je razočaran ponašanjem svoje kćerke Maje u rijalitiju “Zadruga”, a brutalnim uvredama Filipa Cara je zgrožen.

Nakon njihove jutrošnje svađe, tokom koje je Car brutalno izvrijeđao i opsovao Majine roditelje, ali i dedu (83), Taki se oglasio za medije.

– Možete li vi da se stavite bar na trenutak na moje mjesto, kao da ste vi njen otac? Šta da prokomentarišem, šta da kažem? – počeo je razgovor Taki, a potom dodao da sve ovo stresno pada i Majinom dedi.

– Moj otac, koji ima 83 godine, je u bolnici. Gleda rijaliti, odnio sam mu televizor. Kako se čovjek od 83 godine osjeća kada gleda da ga neko tamo nabija na onu stvar.

Sa Carem će se, kako kaže, suočiti kad – tad.

– Ja sam ga ljetos zvao da se vidimo, pa što nije smio da se vidi sa mnom?! Ja jedva čekam da ga vidim. Mislite da će ovo tek tako da se završi?! Kao Kristijan, za uho i noga u d*pe. Da li treba da uđem u “Zadrugu”, da nabijem nekom viljušku u oko?! To bih ja uradio, ne samo Caru, imam ja tamo 20 dušmana! Ne pričam sa Zoricom, Miljanom Vračevićem, Lepim Mićom, Janjušem… Car je obično đubre koje mrzi Maju, to je dokazao! Može da se šepuri kad tu nije Kristijan Golubović, ja ga zovem da se vidimo, on sa mnom ne smije da se vidi – objašnjava Taki.

Na kraju razgovora, Taki je objasnio da mu nije jasno kćerkino ponašanje.

– Maju bih samo pitao šta radi od svog života! Druži se sa mojim neprijateljima tamo. To što Neca kaže da je Car napravio krpu od nje, u pravu je, to je tačno. Što ona sebi to dozvoljava, ja stvarno ne znam. Napravio sam princezu od nje, a vidite kako mi vraća. Super je bila prva četiri mjeseca, a šta je sad?

(express/grandonline)

Izvor

Oznake: Vijesti

Vezani članci