fbpx
Zanimljivosti

SVE ŠTO NISTE ZNALI O ANĐELI ĐURIČIĆ: Pokušala izvršiti samoubistvo, bratu nije rekla dvije riječi i nikad neće moći

Učesnica ,”Zadruge 5” Anđela Đuričić imala je i više nego burnu prošlost, od veze sa problematičnim muškarcem do prekida sa istim, nakon čega je u pijanom stanju sjela za volan, pa se zakucala u zgradu nedaleko od svoje kuće.

Ona je teško podnijela to što je dečka uhvatila s drugom, pa je zbog ljubomore htjela da digne ruku na sebe.

– Anđela je po prirodi temperamentna, svađalica je i ne voli nepravdu. Nije imala mnogo veza, ali su sve bile duge. Mislila sam da će sa svakim dečkom da sklopi brak pošto su joj veze trajale i po pet godina, pa onda odjednom pozove i kaže da je raskinula. U jednog momka je bila zaljubljena toliko da se s društvom nije ni viđala. Bili smo joj nebitni! Non-stop su bili zajedno, on je nekoliko godina stariji od nje, drži automahaničarsku radnju. Uhvatila ga je u prevari kad je slučajno i bez najave došla kod njega u lokal. Bio je u kancelariji s nekom djevojkom, ali nije zaključavao vrata, pa ih je uhvatila na “gomili”. Nije pravila scenu, samo se okrenula, sjela u auto i otišla kući – priča za Rijaliti zadrugarkina poznanica.

-Pozvala me je oko šest sati popodne da mi kaže da moramo da pričamo. Rekla sam joj da možemo da odemo na piće oko osam s obzirom na to da živim malo dalje od centra grada, pa da bih stigla sve obaveze da završim. Čim smo se našle, vidjela sam po njoj da nešto nije kako treba i odmah sam je natjerala da priča. Rekla je da je dečka uhvatila s drugom u radnji i da joj je život postao “pakao”. Pričala je kako bez njega ne može da živi, ma užaš jedan! Rekla sam: “Anđela,hajde ne lupetaj! Nije jedini muškarac na svijetu. Idemo za vikend u grad, naći ćeš i ljepšeg i zgodnijeg. Pokušavala sam da je utješim, ali nikako mi nije uspjevalo – ispričala je njena drugarica.

– Naručivala je žestinu, vidjela sam da se baš napila, ali sam je pustila. Mislila sam da će da joj bude lakše. Poslije smo se normalno rastale i oko 11 sati me je njena majka pozvala. Rekla mi je da je van sebe i da je Anđela prevezena u bolnicu. Zakucala se namjerno autom u zgradu, to je ispričala ljekarima kad je došla sebi. Strašno je to bilo, niko to ne treba da uradi zbog raskida. Više joj to nikad nije palo na pamet. Nadam se da je naučila lekcijuOvo joj nije trebalo, ali eto – završava drugarica zadrugarke za Rijaliti.

Anđela Đuričić je jednom prilikom ispričala sve o svojoj tragediji.

Sjedili smo u kući, jednu noć, sve je bilo okej. Pričali smo o nekim planovima, večerali. U nekom trenutku je moj brat rekao da ide da se provoza, da sipa gorivo i da se vraća odmah. Međutim, svoju sobu je nekoliko dana pre toga pospremio, što nije nikada do tada. On pođe onako i ne prođe ni pet minuta, zvoni tati telefon. Zove ga komšija da dođe hitno, Nikola je nastradao. Nismo mogli da vierujemo, čovek je do maloprije bio tu.Imao je saobraćajnu nezgodu na putu do pumpe. Koincidencija je to neka, da se nije desilo, rekla bih da je nemoguće, na putu do pumpe, puhao je neki jači vijetar, sipao je gorivo. Vratio se i sad ima ta velika krivina, kada je prošao nije bilo ništa, a kad se vraćao, drvo je palo na put baš iza krivine. Pokušao je da izbjegne to drvo, jer ga je vidio i eto skrenuo je sa strane. Livada je bila, ali je on mislio da nema ništa, a po sred te livade se nalazila ogromna rupa i prosto, umjesto da prođe ravno, upao je u rupu. Došli smo i zatekli smo strašnu situaciju – rekla je Anđela koja je imala 18 godina kada joj je brat nastradao:

– On je imao 2,22 u tom trenutku. Nije bilo nade da mu se ukaže pomoć. Mama, tata i ja smo ga izvadili u onesvješćenom i katastrofalnom stanju. Bio je onesvješćen, ali mu je i dalje kucalo srce. Da, to je najteža slika koju sam vidjela u životu. Poslije tog ljetovanja, gledali smo da pravimo planove za budućnost, to je bilo ljeto kada se planiralo i onda dođe scena kroz pet minuta, koju ću zauvijek pamititi – govorila je Anđela kroz suze.

– Ja jako teško prihvatam ljude u život, ali se isto tako razdvajam teško i svaki put imam utisak da nisam stigla da im kažem. Koliko god mi volimo braću, sestre, babu, a nikad ne idemo za njima i govorimo im da ih volimo. Prosto, pokažemo šta osjećamo. Mislim da sam ja neko ko voljene osobe stavlja ispred sebe. Uvijek ostane to da ga mnogo volim. Da sam znala da dođem i da mu kažem da je najbolji brat na svijetu, da je neko koga vrijedi imati, da sam ponosna, da volim što imam takvog brata u životu. ”Volim te”, to su stvari koje nisam stigla da kažem – istakla je ona jednom prilikom.

– Dala bih sve na svijetu da dođe i da mogu da mu kažem te neke stvari. Znaš kako, ljeto je i gužva je. Dok je došla Hitna, možda da su stigli ranije, možda bi bilo drugačije. Nismo mogli da vozimo, jer ne smijemo u tom stanju tijela da vozimo tek tako. Čekali smo, sad se i ne sjećam, jer mi je svaki minut kao godina bio. Bilo je najviše 10 minuta, možda je bilo i pet, ali je meni svaki minut bio kao godina .Bitno mi je da znam u svakom momentu gdje smo ako smo razdvojeni. Ja sve vrijeme razmišljam, meni je pet minuta promijenilo život – plakala je Đuričićeva.

Anđela je sada u centru pažnje nakon što je uplovila u ljubavni odnos sa Zvezdanom Slavnićem koji je bio u vanbračnoj zajednici sa Anom Ćurčić.

Nakon što je i Ana postala dio rijalitija, nastao je pravi haos, a Anđela svakodnevno ima nevne slomove, te na imanju lomi sve što joj padne pod ruku.

(Express/ Telegraf)

Izvor

Oznake:

Možda vas zanima