fbpx
Zanimljivosti

SVE SE DRŽI U TAJNOSTI: Elektra Elite se povlači iz muzike, uhvaćena s koferima

Život popularne transrodne pjevačice Elektre Elite, ne prestaje da intrigira javnost.

Nedavno su krenule špekulacije da se popularna pjevačica navodno povlači iz muzike, jer želi da se oproba u nečem novom.

-Ona se nedavno vratila u Švicarsku i navodno se neće vraćati do ljeta. Kako se špekuliše po estradnim krugovima, Elektra pravi kratku pauzu u svijetu muzike jer se isključivo pozabavila glumom. Naime, priča se da je započela rad na jednom projektu u Nemačkoj, gdje je već snimila neke segmente za jednu privatnu inostranu filmsku produkciju.

-Ni njeni bližnji ne znaju da li se radi o filmu ili seriji, ali sigurno je to da postoje neke snimljene scene gde je ona pozvana kao specijalni gost. Sve se drži u tajnosti. Ne zna se da li je to zbog ugovora ili dogovora, ali ona drži jezik za zubima. Nakon povratka iz Srbije u Švicarsku boravila je nekoliko dana u jednom njemačkom gradu, ali je i prije par mjeseci takođe odlazila tamo nekoliko puta sa brdo kofera. I baš u to vrijeme se hvalila kako bi bila sjajna glumica i kako ne bi bilo loše da se oproba i u tome. Zna šta hoće i da je sve što radi na kraju sa pozitivnim rezultatom – ispričao je Elektrin blizak prijatelj.

(Express/Srbijadanas)

Izvor

Oznake:

Možda vas zanima