fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Zanimljivosti

ŠUT KARTA ZA TEU TAIROVIĆ! Svi bruje o kraljici bakšiša: „Skinuću je sa trona“

Pjevačica Matea Stanković svojim glasom, ali i stasom privukla je veliku pažnju javnosti, a posebno vlasnika brojnih lokala koji je gotovo svakodnevno zovu za svirke.

Iako je samo šest godina u svijetu muzike, Matea je veoma brzo postala kraljica dobrog provoda, ali i bakšiša.

– Moja historija je jako duga. Ja sam dijete iz mješovitog braka, mama mi je iz Zagreba, a tata iz Niša. Kao izbjeglica sam se doselila u Požarevac gdje sam završila školu i fakultet i sticajem okolnosti otišla u Austriju – otkrila je Matea nedavno i priznala koji trenutak je bio ključan da shvati da je muzika njen poziv:

– Otišla sam s drugaricama na neko karaoke veče gdje sam otpjevala par pjesama i dobila bakšiš nekih 700, 800 eura. Sjećam se kao danas da je bilo. Ja sam taj novac ostavila jer je meni jedino bilo bitno da se zabavim sa drugaricama. Kasnije, sticajem okolnosti počela sam da se bavim pjevanjem.

Foto: Printscreen

Prije samo nekoliko mjeseci najavila je svoju novu numeru i kroz osmijeh priznala da će srušiti mnoge zvijezde sa trona, što je sudeći po komentarima na društvenim mrežama i Youtub platformi i uspjela.

– Tea Tairović mi se jako dopada. Ima egzotiku i ritam njenih pjesama je meni blizak. Zato sam odlučila da angažujem za potrebe svog novog spota i njene plesače – priznala je Matea koja je u izazovnim kadrovima novog spota pokazala svoje plesačko umijeće.

Foto: Printscreen

Na pitanje da li se plaši kako će Tairovićeva da reaguje i da li će se naljuti, Matea je poručila:

– Nisam ni razmišljala o tome, iskrena da budem. Ni ne zanima me da li će se neko naljutiti. Svako radi svoj posao.

Numera pod nazivom „Šut karta“ u kojoj govori o raskidu sa bivšim partnerom mnoge je „zavozala“ već na prvo slušanje.

„Bravo, pjesma grmi“, „Nastavi tako!“, „Samo jako lutko“, „Vrh“, „Miriše na hit!“, samo su neke od reakcija oduševljenih slušalaca na Mateinu novu pjesmu.

Cijelu pjesmu, ali i brutalne kadrove novog spota pogledajte klikom na video ispod:

(express/grand)

Izvor

Izdvojeno

Magazin

Dvije mlade zvijezde Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica i Zorana Mićanović svojim glasovnim sposobnostima nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, a sada su spremile iznenađenje za...

Biznis

Premijer Zeničko-dobojskog kantona Nezir Pivić i ministar za privredu Samir Šibonjić razgovarali su s menadžmentom Zeničkog privrednog sajma ZEPS, koji će se, nakon pet...

Zanimljivosti

Nakon petogodišnje stanke Plavi Orkestar je prošlog vikenda oduševio publiku u Slavonskom Brodu, a koncert je bio tek početak njihove ljetne turneje koja uključuje...

Sport

Fudbalski klub Sarajevo putem društvenih mreža predstavio je novu domaću garnituru dresova njemačkog proizovđača Adidas u kojoj će nastupati igrači kluba sa Koševa u...