Povežite se sa nama

Crna hronika

Sudar više vozila na putu Prijedor – Banjaluka, ima povrijeđenih

Objavljeno

-

Na magistralnom putu Prijedor Banjaluka u mjestu Kamičani dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovala četiri vozila, golf, ford, tojota i reno.

Prema saznanjima portala Info Prijedor u ovoj nezgodi ima i povrijeđenih osoba.

Uviđaj obavljaju policijski službenici PS za bezbjednost saobraćaja Prijedor a saobraćaj je preusmjeren na stari put kroz Kamičane.

Sudar više vozila na putu Prijedor – Banjaluka, ima povrijeđenih

Ovdje pročitajte izvorni tekst:
Oglašavanje

Crna hronika

U Sarajevu nestala djevojčica Adrijana Hoda: Porodica moli za pomoć

Objavljeno

-

Od

Djevojčica Adrijana Hoda nestala je u Sarajevu sredinom prošle sedmice, potvrđeno je za Oslobođenje iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

Kako je navedeno iz policije, dana 19.9.2020.godine Nasiha Sofović je prijavila da se dana 17.9.2020.godine oko 13:00 sati sa adrese stanovanja u ul. Safeta Zajke broj 75, općina Novi Grad Sarajevo, udaljila njena kćerka maloljetna Adrijana Hoda.

Djevojčica je rođena 2004. godine visoka je oko 150 cm, plavih očiju i srednje tjelesne građe.

Zubi: svi zdravi, lice: okruglo, kosa: duža, smeđe boje, čelo: visoko, osobni znaci: nema. Prilikom odlaska od kuće na sebi je imala crvenu majicu kratkih rukava, donji dio sive trenerke i patike žuto-bijele boje.

– U slučaju pronalaska ili bilo kakvih korisnih informacija koje bi mogle doprinijeti pronalasku Adrijane Hoda obavijestiti PS Novi Grad Sarajevo na brojeve telefona: 033 474 000, 033451 211, 033 246 198, Operativni centar MUP-a KS na broj telefona 122 ili najbližu policijsku stanicu, saopćeno je iz MUP-a.

Ovdje pročitajte izvorni tekst:
Nastavite čitati

Crna hronika

Komšija palio nisko rastinje pa mu vatra izmakla kontroli

Objavljeno

-

Od

U Bijelim Poljima, kilometar sjeverno od Gračanice oko 15 sati izbio je požar.

Gorjelo je nisko rastinje i šupa sa drvima vlasnika A.H.

Ubrzo su stigli vatrogasci Profesionalne vatrgasne jedinice iz Gračanice, požar stavili pod kontrolu i u 16:15 sati ugasili.

Prema onome što su utvrdili policijski službenici na terenu, jedan od komšija je palio nisko rastinje, i u jednom momentu  vatra  se izmakla kontroli, te je zahvatila šupu A. H. koja je dijelom izgorjela.

Ovdje pročitajte izvorni tekst:
Nastavite čitati

Najčitanije