fbpx
Vijesti

Stoja šokirala izjavom i priznala: Hranu volim više od odnosa

Stoja Novaković dugo je kuburila sa viškom kilograma, a potom je uspjela da dovede liniju do željenog izgleda.

Ipak, i dalje priznaje da je hrana čini sretnom, pa je nasmijala sve izjavom kada je rekla da više voli da jede nego da ima intimne odnose.

-Redovno se šalim i pričam da hranu volim više od sek*a. Neki ljudi mogu da imaju intimne odnose nekoliko puta na dan, a ja se opuštam kad sjednem i dobro klopam. Uvijek smršam kad imam naporne tezge, ali zato, kad napravim raspored i luft, volim da uživam i pravi sam hedonista, pa svaki gubitak na vagi nadoknadim – priča Stoja i dodaje:

Dijetu nikad u životu nisam držala, nemam idealnu težinu, ali sam sebi lijepa ovakva kakva jesam kad se pogledam u ogledalu. Zadovoljna sam kako je kod mene sve raspoređeno i nemam problem da kažem da nisam manekenski tip. Bitno je da je žena iznutra ispunjena, a koje brojeve pokazuje vaga, manje je važno – priča ona kroz smijeh.

Ona je jednom prilikom otkrila i kako je uspjela da smrša.

-Imala sam period jako težak tih godina. Meni je preko glave bilo komentara: “Jao, vidi Stoja debela, celulit. Jeste, gruva energija, ali treba malo da smrša”. Ja se zainatim kao svaka žena koja želi da bude ribetina. Dva puta dnevno sam trenirala. Jela sam pola viršle za cijeli dan, ne znam odakle mi energije da ne padnem u nesvijest. Pila sam cjeđene narandže, to me je držalo. Plivanje, masaže. Šest mjeseci sam bila posvećena samo sebi. Nisam nešto puno skinula kilograma, ali sam se smanjila u obimu. Nisam imala mišić, nego žile. Bilo mi je jako teško.

Izvor

Oznake: Showbiz

Možda vas zanima