Što ste prvo ugledali na slici: Žarulje, grad, linije ili točkice

14

Pogledajte sliku – što vidite?

Žarulje

Vidjeti prvo žarulje je dobar znak jer su one izvor svjetlosti, a svjetlost se pak povezuje sa duhovnošću. Vi ste sretni i ispunjeni, volite svoj život, ono što radite i ljude sa kojima živite.

Osim toga, to otkriva i da ste osoba koja je odlična u kontroli vlastitih emocija, što je put do uspjeha jer ste skloni visokim ciljevima i do njih koračate bez primisli o odustajanju – i u poslovnom i privatnom životu.

Savjet: Nastavite putem kojim ste krenuli – to je dobar put.

Grad

Vi se rado sjećate sebe dok ste bili dijete, rado u misli vraćate taj osjećaj topline i bezbrižnosti. Pažljivi ste prema drugima i skloni planiranju, a životne poteze formirate na temelju ranijih iskustava.

Savjet: Malo manje razmišljajte o prošlosti jer vas to koči u tome da idete naprijed i napredujete u životu.

Žute linije

Za vas se može reći da ste impulzivna i direktna osoba koja svojim ponašanjem zna povrijediti druge, iako to ne radite svjesno. Vama je teško skrivati emocije i ne izgovoriti ono što vam ne na pameti, a mnogi na takvu direktnost nisu navikli.

Savjet: Život bi vam mogao proletjeti, a da niste kvalitetno iskoristili vrijeme. Zapamtite da nemate neograničen broj dana pred sobom i više cijenite svaki koji dočekate.

Žute točke

Vi ste čovjek koji se drži one: ‘Sve što možeš ostaviti za sutra, ostavi za sutra i ne radi to danas’. Oko vas je puno započetog, ali nedovršenog posla i nedorečenih razgovora.

Savjet: Želite li doći do unutarnjeg mira te osjećaja zadovoljstva i ispunjenosti, ne odgađajte stvari. Dovršite jednu po jednu i izgovorite sve ono što je ostalo nedorečeno.

Ovdje pročitajte izvorni tekst