fbpx

Stendap legenda Džimi Kar ponovo nastupa u Beogradu

Magazin
Pregleda: 27

Nakon punih šest godina, Džimi Kar 16. novembra stiže u MTS Dvoranu sa svojim najnovijim programom Terribly Funny, sastavljenim od novog i nikad objavljenog materijala.

Njegov nastup 2015. godine je bio veoma uspešan, a od tada je svoju popularnost širom sveta produbio putem tri Netflix specijala.

Kar je ujedno bio prvi britanski komičar koji je imao ugovor sa ovim striming gigantom, što su mu, uz njegov jedinstveni humor, omogućili i brojni drugi projekti i pojavljivanja – redovan je gost na najprestižnijim britanskim i američkim televizijskim emisijama poput Tonight Show, The Late, Late Show i Late Night sa Konanom O’Brajanom.

Britanski Guardian ga je opisao kao „komičarskog heroja našeg vremena”, što je prepoznala i publika širom sveta, tako da se Kar može pohvaliti da je za njegovu prethodnu turneju prodato više od 480 hiljada ulaznica, a taj broj planira da nadmaši pre kraja 2022. godine.

Poznat je po brilijatnim, često i bezobraznim šalama na granici „dobrog ukusa” a stendp publika ga prepoznaje i kao jednog od najboljih komičara improvizatora. Njegove interakcije sa publikom i dovitljivi odgovori savršeno se dopunjuju i zaokružuju celokupno, urnebesno iskustvo.

Nastup 16. novembra u beogradskoj MTS Dvorani počinje u 20:00 časova, izvodi se na engleskom jeziku i namenjen je starijima od 16 godina.

Ulaznice se mogu naći na blagajni MTS Dvorane i preko Tickets.rs.

Naslovna fotografija: Promo

Izvor

Možda vam se svidi

Sport1 – Nezapamćen skandal na Svjetskom prvenstvu: Košarkašice se potukle nakon utakmice Mali
SVI SU MISLILI DA JE LUJKA, A JA SAM ZNAO DA JE POSEBNA: Čeda Jovanović progovorio o upoznavanju sa suprugom

Morate pročitati