fbpx
Zanimljivosti

Stajling takmičara izrevoltirali Mariju: „Kao da imaš 54 godine, to nose samo kada se maskiraju u Veneciji“

Priliku da svojim duelom otvore emisiju Zvezde Granda imali su Milan Bukilić i Nikolina Milosavljević koji su sa svojim mentorima naporno vježbali za ovaj krug u kome je podignuta ljestvica.

Takmičar iz tima Đorđa Davida predstavio se numerama „Kad ti zatreba“ i „Milena“, dok je Cecina kandidatkinja pjevala „Mariš li“ i „Magija“, a žiri je odlučio da presudio da su bili podjednako odlični i nagaradio ih maksimalnim brojem glasova.

Uprkos propozicijama da idu na preglasavanje, Saša Popović je bez oklijevanja odlučio da pošalje oboje direktno u četvrti krug i dao riječ Viki Miljković koju je ovaj duel oduševio.

Marija je rekla kako su oba kandidata bila dobra i Đoletovom kandidatu je dala jedan savjet.

– Ja vidim da si ti neki čovjek koji se u duši osjeća kao da ima 54 godine, barem takvu energiju emituješ, nađi način da iz tebe izađe neko vedro biće koje ima 26 godina. Osjećam se kao da treba da izađe Boki Milošević tu da svira. To je najdobronamjerniji način– smatrala je Šerifovićeva.

– Kad je ovo vrh? Jel neko u Milanu ovo nosi, jel neko u Parizu ovo nosi? Ne nosi, možda u Veneciji kada se maskiraju – odbrusila je Šerifovićeva nakon što su joj se kolege iz žirija usprotivile.

(Express/Grandonline)

Izvor

Oznake:

Možda vas zanima