fbpx
Zanimljivosti

ŠTA VAS BRIGA DA LI SAM BABO ILI TATA? Amel Ćurić odgovorio hejterima

Pjevač Amel Ćurić vodi miran život sa Jelenom sa kojom ima sina Kana i rijetko govori o privatnom životu. Međutim, pjevač se sad oglasio na Instagramu nakon što su ga pratioci napali što ga sin zove „tata“, a ne „babo“.

Videom koji nosi naziv „Babo ili tata? Sram te bilo, kako te to tvoje dijete zove?!“ Amel je uzdrmao društvene mreže i održao lekciju svima koji su sebi dali za pravo da komentarišu kako njegov sin treba da ga zove.

-Prosto ne mogu da vjerujem čime se bavite vi dragi ljudi, odnosno ne svi, nego pojedini od vas. Kako će mene moj sin zvati? Tata, babo, baba, ćaća, oče , papi, daddy… Nikakve to veze nema ni s čim. To je prije svega stvar kulturološke prirode, običaja… Od mahale do mahale, od grada do grada- rekao je pjevač u videu i dodao da je njegov otac svog zvao “baba”, a on “tata”, a njegova supruga svog zvala “oče”.

-Imam prijatelja iz Tešnja koji svog oca zove aba. Tako da će moj sin mene zvati tata, tajo, kako on hoće, kako se njemu sviđa, a ne kako se vama dopada. Ljudi, bavite se svojim stvarima, na primjer da pometeš ispred svoje avlije – istakao je pjevač, a brojne poznate ličnosti podržale su ga u komentarima.

(Express/Grand)

Izvor

Oznake: Zanimljivosti

Vezani članci