fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Zanimljivosti

Šta tako pametna žena radi sa manijakom kap što je on

Helena Seger, nekadašnja švedska manekenka, dokaz je čuvene teorije da iza svakog uspješnog muškarca stoji jaka žena. U ovom slučaju vjerovatno i zrelija, pogotovo ako se prisjetimo duhovite izjave Zlatana Ibrahimovića da mu „nikako nije jasno šta toliko pametna žena radi sa manijakom kao što je on“.

– Jedino me ona razumije. O svemu možemo da razgovaramo, priznao je jednom slavni fudbaler, koji sa životnom saputnicom ima dva sina, Maksimilijana i Vinsenta, prenosi Hello.

Sudbonosni susret dogodio se prije više od dvije decenije. Međutim, dugogodišnju vezu nikad nisu krunisali brakom. Popularni Ibra sada je objasnio i zbog čega.

U intervjuu sa Pirsom Morganom nekadašnji fudbaler odgovarao je na niz privatnih pitanja, pa se tako dotakao i teme koja decenijama mnoge intrigira.

– Zaprosio sam je i rekla je ne. To je bilo prije nekoliko godina, otkrio je Ibrahimović.

– Rekao sam, poslije 20 godina, zaslužuješ da budeš u braku sa mnom. Rekla je: „Ne, ne moram da budem u braku s tobom da bih bila s tobom”. Ona je jaka, vrlo jaka”, otkrio je Zlatan.

Čini se da se samouvjerenom sportisti dopalo što je odbijen. Helena za to ima jak razlog.

– Ne želim da me etiketiraju kao „ženu fudbalera”. Naporno sam radila da bih stekla sve što imam. Odrekla sam se mnogih stvari, sama se borila za sebe. Mislim da bi brak mogao da mi poremeti taj osjećaj nezavisnosti, ispričala je jednom prilikom.

Izvor

Izdvojeno

BiH

Podsjećati i opominjati, cilj je i poruka ilustratora i strip crtača Admira Delića, producenta na Al Jazeeri Balkans, koji već godinama ilustracijama prikazuje strahote...

Vijesti

Jedan od učesnika Marša mira danas je preminuo na lokalitetu Buljima, saznaje Klix.ba. Učesnici Marša mira koračaju prema Potočarima, a nažalost ovogodišnji pohod je...

Magazin

Pjevačica Jovana Pajić održala je sinoć, 11. jula, fenomenalan nastup u prijestoničkom lokalu nakon duže medijske ilegale. Pajić je pred isti, stala pred sedmu...

Biznis

Bosanci i Hercegovci su poznati kao veliki ljubitelji janjetine. I pored vala poskupljenja, mnogi stanovnici naše zemlje uz janjetinu i roštilj slave bitne datume...