fbpx
Vijesti

ŠTA SE DESILO SA NEKADA SAVRŠENIM LICEM? Najnovija fotografija Danijele Dimitrovske zapanjila javnost

Izgled Danijele Dimitrovske uvijek je besprijekoran, ali…

U danima najvećeg uspona u karijeri radila je za najpoznatije modne kuće i svi dizajneri su željeli da je imaju u svom timu. Posebne poslovne pečate ostavljala je u Parizu, Njujorku i Rimu.

Međutim, nakon udaje za voditelja Ognjena Amidžića željela je da karijeru preusmjeri na nešto drugačiji pravac. Naime, ubrzo nakon vjenčanja stigao je i nasljednik Matija, pa Danijela nije imala mogućnost da putuje širom svijeta, već je otvorila modnu agenciju i u Beogradu kastinguje mlade djevojke koje žele da krenu njenim stopama.

O njenoj ljepoti ne treba pričati. Osvojila je svijet. Ali ono što je uradila juče, zavrijeđuje samo poštovanje. Naime, poznato je da dame iz javnog života ne vole da budu uslikane nesređene i bez šminke, što se za Dimitrovsku ne bi moglo reći. Ognjenova bivša supruga juče je na Instagramu podijelila nekoliko video zapisa gdje je u krupnom kadru ogromna bubuljica na čelu.

Kako je i sama rekla, to je bio jedan od onih dana kada nije sređena i baš takva je htjela da se predstavi javnosti, jer i ona ima periode kada nije onakva kakvu je poznajemo.

Izgled Danijele Dimitrovske mami muške uzdahe od kada je kročila na modnu pistu, a čini se da odnedavno još i više s obzirom na to da je stavila tačku na desetogodišnji brak sa Amidžićem. Da li će uskoro u njen život ušetati neki novi frajer koji će joj ukrasti srce ili će ona i dalje biti samo tiha patnja mnogih momaka, sačekat ćemo da vidimo.

 (Express/svez-scandal.rs)

Izvor

Oznake:

Možda vas zanima