Povežite se sa nama

Zabava

Šta se desi kad današnji tinejdžeri ugledaju stari telefon?

Objavljeno

-

Ponekad nismo ni svjedni koliko je moderna tehnologija promijenila naše živote i kako se našoj djeci život bez nje čini nemoguć.

Jedan komični video, vrlo slikovito prikazuje ovu činjenicu. Naime, otac – koji je i objavio video – svojim tinejdžerima donosi stari telefon s brojčanikom koji se okreće i kaže im da nazovu mamu.

Ovi tinejdžeri iz Arkanzasa su potpuno zbunjeni, gledaju telefon kao da je vanzemaljski, i nemaju pojma šta trebaju uraditi.

Dječaci su na kraju odustali, a djevojčica je ipak pokušala još jednom.


Ovdje pročitajte izvorni tekst:

PRVENOVINE

Oglašavanje

Zabava

SAFET ISOVIĆ… Ni Bajrami vise nisu

Objavljeno

-

Od


Nastavite čitati

Zabava

Kristina Mandarina se zakopčala do grla

Objavljeno

-

Od

Kristina Penava (21), poznatija kao Kristina Mandarina, naglo je postala popularna nakon što su je zapazili kako uz zagrebačku cestu prodaje mandarine na štandu. Nakon mandarina prebacila se na jagode i ostalo sezonsko voće, a za sebe tvrdi i da je najbolji prodavač 2019. godine.

Prepoznatljive duge kose u pletenicama, umjetnih trepavica i geliranih noktiju… Kristina je sada odlučila pokazati kako izgleda kada sve “poskida” sa sebe.

I zakopča se gotovo do grla. Fotografijom bez šminke iznenadila je brojne fanove koji nisu očekivali drugačije izdanje popularne prodavačice. Kristina se, inače, voli počastiti luksuznim krpicama, što se vidi i po brendovima koje nosi na svojim fotografijama.

Kristina Mandarina bez šminke - Avaz, Dnevni avaz, avaz.ba

Katarina Mandarina bez šminke

FOTO: INSTAGRAM

I sve je to od mandarina – pitao je je jedan od njezinih pratitelja, ali Kristina mu nije odgovorila.

Osim skupocjene odjeće i obuće, Kristina voli trošiti i na sitne prepravke. Jednom je prilikom priznala kako je išla na korekciju usana, odnosno povećala ih hijaluronskom kiselinom. Bezbolnim tretmanom za 15 do 30 minuta, dobila je volumen usnica kakav je priželjkivala. Povećala je i grudi, a fanovi hvale njenu iskrenost kada je u pitanju izgled.

 


Nastavite čitati

Najčitanije