fbpx
Magazin

SPAVALA SA OSAM IGRAČA BARSELONE I REALA! Samira priznala sve, pa postala rijaliti zvijezda: “Bila sam i sa Benzemom!”


Samira Salome (32) Žalil tvrdi da je spavala sa Karimom Benzemom i još sedmoricom fudbalera Real Madrida i Barselone. Ona je poslije svih tih priznanja i priča o svom načinu života postala rijaliti zvijezda. Učestvovala je u mnogim emisijama, ima preko 450.000 pratilaca na Instagramu.

Najveću popularnost stekla je prije nekoliko godina kada je otkrila i imena dvojice igrača sa kojima je imala intimne odnose. “Spavala sam sa osam igrača Reala i Barse. Karim Benzema i Mark Bartra neki su od njih“, napisala je ona na Tviteru pre nekoliko godina i tom prilikom objavila i fotografiju sa Benzemom iz jednog kluba.

Od tada je bila dio mnogih rijaliti programa, nedavno je izbačena iz “Kuće poznatih” u Meksiku.U tom periodu je pričala i kako je čuveni motociklista Mark Markez želio sastanak sa njom i da ga je tada odbila. Što se Benzeme tiče poznate su i njegove veze. Trenutno je u vezi sa Džordan Ozunom i sa njom čeka dijte. Već ima dvoje djce, sa Korom Gatije i Kloi de Lune, nedavno je djvojku i ženu doveo na dodjlu “Zlatne lopte”. 

mondo/press


Izvor

Možda vas zanima