fbpx
Magazin

Španska sapunica se nastavlja: Pike opet ismejao Šakiru, na posao se dovezao Twingom

Žerar Pike je ponovo ismejao svoju bivšu partnerku Šakiru i njenu novu pesmu koja je u samo jednom danu preslušana 63 miliona puta i oborila sve rekorde.

Društvenim mrežama širi se video u kojem fudbaler na posao dolazi u Twingu, automobilu koji je Šakira u pesmi koristila kao metaforu za Žerarovu novu devojku. „The Sun“ piše da je Pike novi Twingo platio 8.000 funti (oko 9.000 evra).

@cbssportsgolazo Elite levels of pettiness. 😅 (Via @Kings League) #pique #shakira #footballfunny ♬ Radio Rota Shot – Official Sound Studio

„Baby, želim ti sve najbolje s mojom zamenom, ne znam što ti se dogodio, ali zamenio si Ferrari za Twingo, zamenio si Rolex za Casio…“, stihovi su njene pesme. Ranije je Žerar kroz smeh rekao da su on i njegovi prijatelji dobili besplatne satove od Casija.

Podsećamo, Pike i Šakira objavili su da se rastaju u junu prošle godine. Ubrzo nakon toga Pike je uočen s Klarom Kjaom, svojom novom devojkom, zaposlenicom njegove producentske kuće. Iako o vezi nije govorio za medije, njih dvoje su više puta viđeni zajedno, a kasnije se otkrilo da je njihova afera trajala još od 2021.

Izvor

Oznake: Magazin

Vezani članci