fbpx
Vijesti

ŠOK IZJAVA VODITELJA GRANDA: Ne želim da imam djecu, odustao sam od surogat majke

Voditelj Siniša Medić uvijek je u emisijama nasmijan i dobro raspoložen i često zna da pomene svog sestrića koji mu je centar svijeta, ali on je odlučio da nikada ne postane roditelj.

-Znate, teška je to odluka da nemate potomstvo, ali iza toga stoje neke stvari koje samo ja znam zašto je tako. Mislim prvenstveno da čovjek treba da bude svjestan sebe, svog načina života i svih ostalih stvari. Ja sam surovo iskren u razgovoru sa samim sobom jer mislim da dijete treba da se rodi iz ljubavi prave i iskrene, da treba da ima oba roditelja koji su tu sa njim i da uživa u svom odrastanju jer to je osnova za cijeli život jer sve pamtimo kada smo bili mali.

-Ja ne ispunjavam neke od uslova. Iskreno razmišljao sam i o surogat majci, ali opet nije to, to nije to porodica i kako ću ja djetetu objasniti gdje mu je majka. Možda je to i pogrešno razmišljanje, ali je moje i stojim iza toga. Moj sestrić je moje sve, moj centar svijeta i on će imati sve sto poželi od mene. Ja sam svjestan da sam ga već razmazio ali neka. Pored svojih roditelja ja ću se potruditi da izraste u dobrog i kvalitetnog čovjeka i sve što budem stekao ostaviću njemu. Možda se ja jednog dana i predomislim i postanem tata, ali jedno znam da bi bio najbolji tata na svijetu, ali zbog određenih stvari u mom životu mislim da će to zauvijek ostati moja neostvarena želja i velika tuga u mojoj duši – iskreno je rekao Siniša Medić.

Izvor

Oznake:

Možda vas zanima