fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Zanimljivosti

SLIČNOST JE NEVJEROVATNA: Ovo je sin Indire Radić

Indira Radić nikada nije voljela da govori o privatnom životu, a pogotovo o porodici, te malo ko zna da ima tridesetdvogodišnjeg sina, koji se na iznenađenje mnogih pojavio sa pjevačicom na jednom događaju.

Ona je sinu dala ime Severin, a o njegovom ocu javnost nema ni jednu informaciju, osim da se razveo od Indire. Njen tadašnji suprug u jednom momentu je, bez znanja pjevačice, odveo Severina u Bosnu iz Beograda.

Indira je morala da potraži pomoć suda kako bi vratila sina, što je, nakon velikog truda i uspjela. On od tada živi sa majkom, ali se nikada nije javno eksponirao.

FOTO: ANTONIO AHEL/ATAIMAGES

Njega smo imali prilike da vidimo tek ponekad na nekoj zajedničkoj fotografiji a kada se pojavio mnogi su primijetili sličnost sa majkom.

Poznato da je i da je Severin naslijedio talenat od majke, te je i on uplovio u umjetničke vode. Naime, on je autor svih pjesama sa jednog od Indirinih albuma pod nazivom “Niko nije savršen”.

  1. godine se oženio lijepom Ruskinjom Elinom, da bi krajem 2017. Indira podijelila sretne vijesti.

-Postala sam baka jednog prelijepog dječaka koji se zove Mihael. Neka je on nama živ i zdrav i neka nam se rađaju djeca, jer djeca su najveće bogatstvo na svijetu – izjavila je Indira tada.

Izvor

Izdvojeno

BiH

Kako su dodali, u tom periodu bit će konstantno visoke temperature, lokalno i malo toplije nego ovih dana uz većinom sunčano vrijeme.”Tek malo sjevernije...

Magazin

Pjevačica Jovana Pajić održala je sinoć, 11. jula, fenomenalan nastup u prijestoničkom lokalu nakon duže medijske ilegale. Pajić je pred isti, stala pred sedmu...

Biznis

Bosanci i Hercegovci su poznati kao veliki ljubitelji janjetine. I pored vala poskupljenja, mnogi stanovnici naše zemlje uz janjetinu i roštilj slave bitne datume...

Biznis

Fortenova grupa, najveći poslodavac u regiji s više od 45.000 zaposlenih, koja obuhvata poznate kompanije kao što su Konzum, Mercator, Zvijezda, Dijamant, Jamnica, Sarajevski...