fbpx
Sport

Skandal u Banjaluci: Dodik napustio utakmicu zbog skandiranja navijača

Proteklih dana u Banjaluci traje Igokein rođendanski turnir na kojem učestvuju neke od najboljih evropskih ekipa.

Danas će finale igrati Partizan i CSKA, a jučer je viđena zanimljiva scena na polufinalnom meču Partizana protiv Turk Telekoma.

Naime, kako javlja Mondo, navijači su s tribina skandirali uvredljivo prema predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću, a to je razljutilo Milorada Dodika, predsjednika manjeg bh. entiteta.

Dodik je zbog toga napustio utakmicu, a poslije se oglasio na Twitteru.

“Fenomenalan košarkaški spektakl priređen je večeras u Banjaluci na zadovoljstvo svih ljubitelja košarke, a prenos iz Banjaluke išao je u Rusiju, Tursku, Izrael i zemlje regije.

Međutim, ovaj košarkaški spektakl poremetila je grupa navijača koja je neprimjereno skandirala predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Znam koliko je Aleksandar Vučić do sada pomagao Partizanu, ali nakon ovakvog ponašanja navijača, nisam siguran da treba i dalje da pomaže taj klub.

Poznato je koliko volim košarku, ali večeras sam napustio utakmicu zbog neprimjerenog skandiranja navijača”, napisao je Dodik, koji je ranije tokom dana kao kapiten predvodio veterane Igokee m:tel u revijalnoj utakmici sa veteranima-prijateljima kluba iz Aleksandrovca.

The post Skandal u Banjaluci: Dodik napustio utakmicu zbog skandiranja navijača appeared first on SPORT CENTAR.

Izvor

Oznake: sport

Možda vas zanima