fbpx
Sport

Široki Brijeg dobio novo rukovodstvo: Gugić predsjednik, a Bevanda direktor kluba

Večeras je zasjedao novi Upravni odbor NK Široki Brijeg. Sjednica je trajala dva sata, a na njoj je imenovan novi predsjednik kluba s Pecare.

Novi predsjednik Upravnog odbora NK Široki Brijeg je postao Željko Gugić, dok je Ante Musa izabran za potpredsjednika Upravnog odbora.

“Uspjeh i prosperitet kluba je želja svih članova ovog Upravnog odbora. NK Široki Brijeg je veliko i značajno fudbalsko ime na ovim prostorima. Sinergijskim djelovanjem sponzora uključenih u rad Upravnog odbora i onih koji će se tek priključiti u podršci Plavo-bijelima želimo osigurati svjetlu budućnost klubu. U prvom redu želimo stabilizirati klub, a onda i napraviti rezultatski iskorak. Idemo postupno s jasnom vizijom kakav nogometni klub želimo i trebamo imati u Širokom Brijegu”, poručilo je novo rukovodstvo kluba s Pecare.

Upravni odbor novim direktorom kluba imenovao je Josipa Bevandu, dobro poznato ime u bh. fudbalskim krugovima i sportskog entuzijasta koji je ovu dužnost i ranije obavljao u klubu.

Novim generalnim sekretarom kluba imenovan je Dragan Soldo, dosadašnji v. d. direktora NK Široki Brijeg s velikim i bogatim iskustvom u radu kluba s Pecare.

Članovi Upravnog odbora raspravljali su i o podizanju marketinških aktivnosti NK Široki Brijeg na višu razinu. Za koordinatora za marketing izabrali su Marija Mandića, koji je već duže vrijeme uključen u marketinške aktivnosti Plavo-bijelih.

Na konstituirajućoj sjednici Upravnog odbora formiran je organizacijski odbor za Plavo-bijelu noć koja će biti održana 15. februara.

Uz poruku kako NK Široki Brijeg kao prepoznatljivi brand zaslužuje maksimalnu potporu šire društvene zajednice, druga sjednica Upravnog odbora zakazana je 9. februar kada će ovo upravljačko tijelo nastaviti s planiranim aktivnostima.

Izvor

Oznake: Sport

Vezani članci