fbpx
Zanimljivosti

“ŠIRILA SAM NOGE STALNO, DAVALA…” Milica Dabović frapirala sve šok priznanjem

Milica Dabović je iznijela neke detalje iz svog života koje do sada nismo znali, a tom prilikom je otkrila i gdje je pravila greške u prošlosti, kada su u pitanju muško – ženski odnosi.

– Moji muškarci su sve uzeli od mene, ja sam širila noge stalno, voljela, davala i sve na sve što postoji, i onu su od mene bukvalno uzeli sve, i poštovanje i ljubav i novac. Znači ja sam samo to što ja jesam, u tim trenucima sam željela sve, da to sija, da je to jedna bajka, i moj princ koga sam ja našla, i moj prethodni partner, i otac mog djeteta, ali u tome nisam uspjela. Zato sam sada jako oprezna, i sada slušam i jako mi je zanimljivo i učim jer iz dana u dan kada imaš tako loše iskustvo u životu i kada ti partneri na kraju dana uzmu sve što si ti zaradio sa svoje dvije ruke i dvije noge a igrao si samo košarku i pravio ti pakao od života drugačije sada razmišljaš, tako da da li bih sada isto ja to radila, ne bih. Da li sam ja danas takva? Nisam – rekla je Milica Dabović u emisiji Magazin In.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Milica takođe misli da ako se muškarcu ne udovolji u braku da će onda on naći drugu.

– A imaš i to, ako im ne daš prvi put on će otićo i i naći će drugu. Naći će nekog gdje će da se isprazni – dodala je Dabovićeva.

(express/kurir)

Izvor

Oznake:

Možda vas zanima