fbpx
Sport

Selektor Crne Gore meč vodio s tribina: Uplašio sam se na trenutak, s optimizmom čekamo Srbiju

Selektor Crne Gore Miodrag Radulović čestitao je igračima na “bespoštednoj borbi i zalaganju” poslije pobjede nad Bugarskom 1:0 na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Radulović nije mogao da vodi ekipu zbog isključenja na prethodnom zvaničnom meču protiv Finske.

“Mnogo je teže gledati s tribina. U jednom trenutku uplašio sam se jer nismo iskoristili neke momente. Bilo je ponekad pogrešnih odluka, ali sve u svemu zadovoljan sam zbog tri boda. Ovo će podići atmosferu i samopouzdanje i s velikim optimizmom čekamo ponedjeljak i duel sa Srbijom. Nadam se da ćemo dobro da se odmorimo, oporavimo i uživamo u istinskom spektaklu”, kazao je Radulović.

Radulović je kazao da je očekivao da će Crna Gora imati dosta prostora protiv Bugarske.

“U početku ga nismo koristili, bilo je dosta grešaka, nismo imali mirnoću. Kasnije smo to radili bolje, nagrađeni smo”.

Jovetić je počeo na klupi…

“Imali smo plan za Stevana, to sam mu predočio, da je igrao 90 minuta, pitanje je koliko bi bio spreman za ponedjeljak”.

Možda je iznenađenje što je Hakšabanović zamijenjen na poluvremenu…

Hakšabanović je odigrao dobrih 45 minuta. I on i Bakić odradili su što smo htjeli. Trebala nam je hitrina uz Šćekića u veznom redu. Zadovoljan sam kako je igrao Hakšabanović”, kazao je Radulović, prenose Vijesti.me.

Crna Gora je i ovaj ciklus počela pobjedom.

Nije bilo lako, teren je bio težak, klizav, brz. Na početku se nismo snašli, ali kako je vrijeme odmicalo, bili smo bolji. Imali smo dvije ideje, jednu za prvo, jednu za drugo poluvrijeme. U nastavku smo ubrzali igru, sa Jovetićem dobili majstorstvo, s Jovovićem agilnost. Bili smo drugačija ekipa, izašli visočije, bili hrabriji i nagrađeni smo za to. U pojedinim trenucima imali smo sreće, a Savićevo defanzivno majstorstvo nas je sačuvalo”, rekao je selektor Crnogoraca.

The post Selektor Crne Gore meč vodio s tribina: Uplašio sam se na trenutak, s optimizmom čekamo Srbiju appeared first on SPORT CENTAR.

Izvor

Oznake:

Možda vas zanima