SEKS SKANDAL POČEO S KALINIĆEM, A SAD… / Eksplicitne snimke i fotografije brzo uklonjene s Twittera! ‘Keko’ iz Big Brothera nalazi se navodno na jednoj od njih, a u problemu je i ugledni stomatolog – 100posto.hr

90

‘Neke fotografije objavljene su bez mog dopuštenja i s namjernom da mi naškode. Bile su potpuno neprikladne, ali ticale su se moje privatnosti u vezi s djevojkom s kojom sam tada bio. Osjećam se užasno što su puštene i želim se ispričati javno svojoj obitelji, prijateljima, treneru, suigračima i navijačima. Ne mogu više ništa komentirati jer je istraga u tijeku’, javno se i službeno obratio medijima i obožavateljima Nikola Kalinić nakon što je na Twitteru objavljen njegov eksplicitni video materijal.

Objavljen je na Twitter profilu ‘Mala plava’, a isti je nakon objave tih materijala ugašen. Osim Kalinića, objavljene su snimke i fotografije tamošnjeg svjetskog prvaka u hrvanju Davora Štefaneka, naše zvijezde Big Brothera Nikše Kekezovića te Borisa Stamenkovića, stomatologa koji se proslavio u tamošnjoj Farmi. Tamošnji mediji pišu o dečkima i navode da policija traži počinitelja koji je sve objavio javno.

Štefanek je inače hrvatskog porijekla, otac mu je iz Bjelovara, no on je rođen i odrastao u Srbiji. Tri puta je sudjelovao na Olimpijadi, a 2016. osvojio je i zlato.

Nikša Kekezović poznat je našim gledateljima kao zvijezda BB-a iz sezone 2006./2007. godine, gdje je upoznao svoju današnju suprugu Violetu. Nakon showa su se vjenčali, dobili su i dijete te su već godinama u sretnom braku.

Foto: Ranko Šuvar/CROPIX

Boris Stamenković inače je zgodni stomatolog koji se svojedobno proslavio sudjelovanjem u srpskoj verziji Farme. Danas posjeduje svoju ordinaciju i jedan je od najpoželjnijih frajera među mladim Srpkinjama.

Na cijelu se situaciju osvrnula Jelena Karleuša, kod koje se dogodio znatno drugačiji scenarij. Njene fotografije gledali su svi, a reagirao nije nitko. ‘Eksplicitne privatne snimke dvojice sportaša nije objavio nijedan portal, nije osvanula nijedna naslovnica. Policija gasi lažne naloge koji snimke dijele i traži počinitelje. Postavljam pitanje čitavom Balkanu – zašto sam ja prošla i prolazim još uvijek kroz višemjesečni medijski linč koji ne zaustavlja ni 200 tužbi niti jasan zakon? Medijski linč bez ikakvog dokaza, koji je mojoj majci uništio posljednje mjesece života, a mojoj obitelji nanio patnju i zlo. Zašto?!’, zapitala se pjevačica na svom Instagramu.