fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Magazin

ŠEJLA ZONIĆ O UVREDAMA KOJE JE TRPILA NAKON POBJEDE U “ZVEZDAMA GRANDA”: Roditelji su joj postali tužni

Pobjedu u 17. sezoni takmičenja “Zvezde Granda” odnijela je bh. takmičarka Šejla Zonić. Šejla je tokom takmičenja pretrpjela sajber nasilje, o čemu je sada javno progovorila.

-Čekamo sada tu prvu pjesmu. Neko čeka, a neko radi. Trenutno čekam da mi se svidi neka pjesma od autora – rekala je.

Ona se na metama kritika našla zbog svoje mentorice, pa su se širile i dezinformacije da će zajedno s njom doći na koncert u BiH.

-Valjda je ljudima zanimljivo tako da prave frku, meni nije jasno šta se meni tačno zamjera i da li se meni zamjera. Nisam pratila to do trenutka dok mi roditelji nisu postali tužni, onda sam se oglasila da novinari ubace malo humanosti u svoj posao. Pobjednički koncert u realizaciji se neće desiti, ali sam imala koncert među svojim sugrađanima i rekla sam im da je da je ovo naša zajednička pobjeda – rekla je u Ami G showu.

Šejla Zonić, mlada i talentovana pjevačica, zauzela je posebno mjesto na muzičkoj sceni ovogodišnjeg takmičenja “Zvezde Granda”.

Ne samo da je osvojila srca žirija i publike svojom izvanrednom vokalnom sposobnošću i scenskim nastupom, već je poznata i po tome što je najobrazovanija kandidatkinja koja se ikada takmičila u ovom popularnom muzičkom šou koji postoji više od dvadeset godina.

Šejla je rođena u Njemačkoj, ali se brzo preselila u Sanski Most gdje je provela čitavo dejtinjstvo, ali je njena ljubav prema muzici bila evidentna još od malena. Pohađala je muzičku školu gdje je savladala osnove muzičke teorije i pjevanja. Njena posvećenost obrazovanju nije se zaustavila na tome. Nakon završene srednje muzičke škole, Šejla je upisala Muzičku akademiju u Sarajevu gdje je nastavila da usavršava svoje znanje. Diplomirala je s najvišim ocjenama, a njeni profesori često su je hvalili kao jednu od najperspektivnijih mladih muzičkih umjetnika svoje generacije.

(Express / Pink)

Izvor

Izdvojeno

BiH

Podsjećati i opominjati, cilj je i poruka ilustratora i strip crtača Admira Delića, producenta na Al Jazeeri Balkans, koji već godinama ilustracijama prikazuje strahote...

Vijesti

Jedan od učesnika Marša mira danas je preminuo na lokalitetu Buljima, saznaje Klix.ba. Učesnici Marša mira koračaju prema Potočarima, a nažalost ovogodišnji pohod je...

BiH

Kako su dodali, u tom periodu bit će konstantno visoke temperature, lokalno i malo toplije nego ovih dana uz većinom sunčano vrijeme.”Tek malo sjevernije...

Magazin

Pjevačica Jovana Pajić održala je sinoć, 11. jula, fenomenalan nastup u prijestoničkom lokalu nakon duže medijske ilegale. Pajić je pred isti, stala pred sedmu...