fbpx
Vijesti

Sanji Kužet prijalo ljeto: Spremna za novu takmičarsku sezonu

Voditeljica muzičkog šoua „Zvezde Granda“ Sanja Kužet priznala je da je vrijeme da sumira utiske nakon ljeta, a razlog je više nego opravdan. Uveliko su u toku pripreme za novu takmičarsku sezonu koja samo što nije počela, a vrijeme odmora ostaje za nama.

– Da podvučemo crtu. Počeo je nov krug obaveza. Ljeto, prijalo si – poručila je Sanja uz kreiran reels na svom Instagram profilu u kojem je izvukla neke upečatljive momente koje je snimila dok se odmarala.

Ako je suditi po njenom snimku voditeljica je baš uživala i uz to dobro napunila baterije i možemo je očekivati vedru i nasmijanu kao i obično, a možda čak i sa još više elana u novoj sezoni.

Sanjini pratioci su inače saglasni da ona već godinama ima savršenu liniju, a neki su komentarisali da sada posebno zrači novom, pozitivnom energijom, nakon što je tokom ljeta objavila nove slike u kupaćem kostimu.

-„Predivna si“, „Top“, „Brutalno izgledaš“, „Svaka čast Sanja“, „Goriš“ – samo su neki od komentara ispod fotografija na Sanjinim objavama.

(express/grand)

Izvor

Oznake: Showbiz

Možda vas zanima