fbpx
Vijesti

SANJA KUŽET OTKRILA TAJNE VITKE LINIJE: Smršala 18 kilograma uz pomoć ove ishrane

Voditeljica Sanja Kužet svojevremeno je ispričala na koji način je skinula višak kilograma koji je dobila u trudnoći.

-Najdeblja sam bila u trudnoći, ugojila sam se čak 18 kilograma. Međutim, poslije šest mjeseci sam se vratila svojoj liniji. Ja sam visoka žena i nama je lakše. I kada se ugojimo, to se nekako sve lijepo rasporedi i ne bude toliko primjetno – rekla je voditeljica.

Ona je potom otkrila kako se hrani.

-Izbacila sam hljeb iz ishrane. Generalno, ne jedem ugljene hidrate, jer od njih samo otičemo. Prva stvar koje sam se odrekla bilo je ono divno, toplo pecivo, koje sam toliko voljela. Vejrujte mi da ćete bez ugljenih hidrata lakše izgurati radni dan, jer oni utiču na to da nam se spava. Kada izbacite sve ono što smeta vašem zdravlju, vidjet ćete da će to povoljno uticati i na vaš izgled – kazala je Sanja.

Umjesto industrijskih slatkiša, voditeljica jede voće a ključ njenog izgleda je i u redovnoj fizičkoj aktivnosti.

-Nikada nisam bila neki veliki ljubitelj slatkiša. Čim osjetim da mi pada šećer, pojedem neko voće. Nekad uzmem i jagode sa šlagom, to mi je super. Godinu dana aktivno igram tenis i to mi mnogo pomaže da ostanem vitka. Taj sport je moja ljubav iz mlađih dana, ali ranije nisam imala vremena da mu se posvetim. Zahvaljujući tenisu imam više elana da vježbam i budem u dobroj formi – rekla je tom prilikom Sanja Kužet.

Ona je u maju prošle godine istrčala polumaraton, zbog čega je bila izuzetno ponosna na sebe.

-Uspjela! 21 km, polumaraton. Ko postavlja granice? Mi sami, i pomjeramo ih u visine koje mi želimo! Ostvarila sam svoj cilj, poslije samo 8 mjeseci trčanja i zato sam sebi najveća carica! Hvala mojoj porodici, prijateljima, kolegama što su me podržali u mom prvom iskustvu na Beogradskom maratonu. Hvala trkačima koji su me bodrili kada je bilo najteže. Šta li ću sljedeće smisliti? – poručila je tada Sanja.

(Express/Alo)

Izvor

Oznake: Vijesti

Vezani članci