fbpx
Zanimljivosti

SANDRA MLADENOVIĆ SLAVI ROĐENDAN: Zvezda Granda napunila 19 godina

Sve popularnija mlada Zvezda Granda Sandra Mladenović, najbolje plasirana pjevačica u prošlogodišnjoj takmičarskoj sezoni danas je napunila 19 godina.

Mnogobrojne čestitke upućene su mladoj pjevačici već poslije ponoći, a neke od njih ona je okačila na svoj Instagram stori.

„Od beskonačno sjajnih zvijezda, ona najljepša nek danas zablista baš za tebe… Sve ono što želim sebi, to isto želim i tebi. Prije svega ti želim da uživaš u svakom trenutku svog života i da svu svoju ljepotu koju nosiš u sebi prikažeš svima nama. Želim ti da uvijek blistaš u punom sjaju. Svojim osmijehom nastavi da osvajaš svijet jer ti to činiš nekako posebno. Zato ti želim da ostaneš uvijek vedra, vesela, iskrena, neiskvarena… Jer to si ti, naša najsjanija zvijezda. Draga moja, šaljem ti mnogo iskrenih čestitki i želim ti ostvarenje svih tvojih želja“.

Rođendanske čestitke su tek počele da pljušte, a sve je zanimalo da li će Sandri među prvima rođendan čestitati kolega Nermin Handžić sa kojim je već neko vrijeme mediji povezuju i tvrde da između njih ima nečeg više od prijateljstva.

Da li je od pobjednika Zvezda Granda pjevačica dobila privatnu čestitku, ne znamo, ali je do sada nije objavila na svom Instagram profilu. Možda joj Nermin još uvijek javno nije čestitao rođendan, ali su se zato redale čestitke poput: „Sretan ti rođendan kraljice“, „Ljepoto naša“, a upućen joj je i niz lijepih želja i komplimenata.

(Express/Grand)

Izvor

Oznake:

Možda vas zanima