fbpx
Zanimljivosti

PRVO OGLAŠAVANJE MARKA MILJKOVIĆA NAKON VIJESTI DA SE RAZVODI OD LUNE: “Izbaci iz života ljude kojima ne vjeruješ”

Jutjuberka Luna Đogani je u toku jučerašnjeg dana proslavila 27. rođendan, a mnoge je zbunilo to što se njen suprug Marko Miljković nije pojavio na proslavi niti joj, kao prethodnih godina, čestitao putem društvenih mreža.
Marko se oglasio u toku današnjeg dana i mnoge zbunio objavom video zapisa u kom jedna glumica govori o jednostavnim pravilima za sretan život.

“Svakog dana uzmite 15 minuta i provedite ih u tišini. Svakog dana budi više pozitivan, nego negativan. Ne laži. Tvoja riječ je tvoj ponos. Ohrabri ljude kojima vjeruješ da te kritikuju. Izbaci iz života ljude kojima ne vjeruješ”, može se čuti u video zapisu koji je podijelio Miljković.
Reakcije korisnika društvenih mreža su ovim povodom, kao i uvijek, podijeljene.

“Je l’ realno da su se njih dvoje posvađali za njen rođendan?”, “Ovi se razvode garant”, “Ne pravite dramu ni od čega, lik joj prosto nije čestitao na Instagramu jer mu je to možda glupo, a na proslavu nije došao zbog Anabele ili jer je morao da čuva Miju”, “Šta god da je u pitanju, glupo je da joj Marko ne čestita rođendan, a dijeli ovo”, “A od čega će jutjuberi da žive nego od lažne drame? Namjerno su ovo napravili da bi ljudi pričali o njima, a zatim gledali video snimak na Jutjubu koji će da objave tipa večeras ili sutra u 20 časova i u njemu da objasne da je sve u redu, ipak oni žive od pregleda”, nizali su se komentari na Tviteru.

(express/alo)

Izvor

Oznake:

Možda vas zanima