Connect with us

Magazin

Prvi veliki koncert nakon početka pandemije u BiH održat će Halid Bešlić

Objavljeno

na

Bosanskohercegovački pjevač Halid Bešlić najavio je veliki koncert, koji će biti održan 1. jula 2021. godine na stadionu Babovac u Ljubuškom. Ovo će biti prvi veliki koncert u BiH od početka pandemije koronavirusa.

Legenda narodne muzike Halid Bešlić jedan je od umjetnika čija popularnost ne jenjava, a njegove pjesme jednako su uspješne kod starije, kao i kod mlađe publike.

U svojih preko 40 godina pjevačke karijere objavio je preko 20 albuma, a u svom opusu ima gotovo 200 pjesama.

Uz njegove brojne bezvremenske hitove poput ‘’U meni jesen je’’, ‘’Prvi poljubac’’, ‘’Zlatne strune’’, ‘’Miljacka’’, ‘’Romanija’’, ‘’U meni jesen je’’, itd., odrastale su i odrastati će generacije.

Svojim samostalnim koncertom u Ljubuškom, prvim nakon dugo vremena, bez sumnje će oduševiti vjernu publiku u Bosni i Hercegovini.

Koncert će započeti u 20:30 sati nastupom grupe Sinergija, a ulaznice će biti u prodaji do kraja sedmice. Sve informacije o koncertu pratite na društvenim mrežama organizatora.

Oglašavanje

Magazin

Jedina rijeka koja teče nizvodno i uzvodno nalazi se u Bosni i Hercegovini

Objavljeno

na

Od

Rijeka Krupa je prirodni fenomen, a jedinstvena je što teče u oba smjera.

Ova rijeka izvire iz Deranskog jezera u Hutovom blatu, odakle teče prema jugozapadu do svog ušća u Neretvu. U prosjeku je duboka  5 metara, a duga 9 kilometara.  Sliv rijeke velik je 74 km.

 

Nastavite čitati

Magazin

Bh. pjevač narodne muzike Enes Begović povrijeđen u saobraćajnoj nesreći

Objavljeno

na

Od

U poslijepodnevnim satima, tačnije oko 14.30, desila se saobraćajna nesreća kod sarajevskog naselja Vogošća. Jedna osoba je povrijeđena, a to je zvijezda bh. narodne muzike Enes Begović. On se nakon ukazivanja ljekarske pomoći oglasio na društvenim mrežama.

Draga publiko, prijatelji i kolege ovom prilikom želim sve obavijestiti da sam imao saobraćajnu nesreću u Hotonju i da sam lakše povrijeđen. Nema potrebe da se brinete i vrlo brzo se vidimo na nastupima širom BiH i regiona. Voli Vas Enes Begović – napisao je na Facebooku.

Nastavite čitati

Najčitanije