fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Magazin

PRVE SLIKE KĆERKE TRANSRODNE PJEVAČICE ELEKTRE ELIT: Ona je prelijepa, a ovo kaže za oca

Elektra Elite otkako se pojavila u šozbiznisu lik svoje djece krije kao zmija noge, uprkos tome što ih često spominje u intervjuima.

Transrodna pjevačica sinoć je prvi put viđena s kćerkom Divom. I to dok su sjedile u jednom beogradskom restoranu u društvu nekoliko prijatelja. Njihovo prisustvo izazvalo je veliku pažnju. Pogledi drugih gostiju bili su usmjereni ka njima. To nije ni čudo jer je kčerka transrodne pjevačice, Diva izrasla u pravu ljepoticu.

– Elektra je odlučila da maksimalno uživa u Beogradu. Nije željela da sebe i svoju porodicu uskrati tog užitka. Tek što se vratila iz Sarajeva kćerku je sačekala na aerodromu koja je doputovala iz Švicarske kako bi nekoliko dana provela u srpskoj prijestonici.

Inače, Elektra dok je bila u sretnom braku sa suprugom dobila je dvoje djece Oskara i Divu koja su joj centar svijeta. Oni su je maksimalno podržali u odluci da postane transrodna osoba i nimalo se ne stide toga.

Najbolji otac

– Ja ću svojoj djeci uvijek biti najbolji otac bez obzira na moj fizički izgled. Bez njihove podrške nikada se ne bih usudila na ovaj korak. Dobila sam i podršku bivše supruge i jedna za drugu smo uvijek tu, i u dobru i u zlu – jedna je od izjava Elektre Elite koje je ranije davala za medije.

(Express / S.Čengić)

The post PRVE SLIKE KĆERKE TRANSRODNE PJEVAČICE ELEKTRE ELIT: Ona je prelijepa, a ovo kaže za oca appeared first on Express.

Izvor

Izdvojeno

BiH

Podsjećati i opominjati, cilj je i poruka ilustratora i strip crtača Admira Delića, producenta na Al Jazeeri Balkans, koji već godinama ilustracijama prikazuje strahote...

Vijesti

Jedan od učesnika Marša mira danas je preminuo na lokalitetu Buljima, saznaje Klix.ba. Učesnici Marša mira koračaju prema Potočarima, a nažalost ovogodišnji pohod je...

Magazin

Pjevačica Jovana Pajić održala je sinoć, 11. jula, fenomenalan nastup u prijestoničkom lokalu nakon duže medijske ilegale. Pajić je pred isti, stala pred sedmu...

Biznis

Bosanci i Hercegovci su poznati kao veliki ljubitelji janjetine. I pored vala poskupljenja, mnogi stanovnici naše zemlje uz janjetinu i roštilj slave bitne datume...